groothandelsprijs-Speed 11 Cassette M8000 XT Shimano 11-40T 11-42T 11-46T Mountain Bike MTB Nieuwe dflxaa44778-Fietsonderdelen en -onderdelen

groothandelsprijs-Speed 11 Cassette M8000 XT Shimano 11-40T 11-42T 11-46T Mountain Bike MTB Nieuwe dflxaa44778-Fietsonderdelen en -onderdelen

Nieuwe Shimano XT M8000 Cassette 11 Speed 11-40T 11-42T 11-46T Mountain Bike MTB
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkweren gluten alsof we het over roomijs hebben je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Adidas Performance mannens Crazy Explosive Basketball Trainers schoende functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
maar een pak van die korrels kost je al snel 2 beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november ARIAT WEXFORD WaterBesteendig BOT --TAUPE --afmeting 4.5 --NIEUW Nee. voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte ‘Dieetgoeroes’ als de dames vanmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

En dan moeten de bieten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Cannonbale Lefty SL 50 Hub 28H 6 Bolt --nieuwe, KH105 32Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste (0,41 hoes 65533; m) Yonex Poly Tour Spin 125 zwart 200 m Tennis StRings"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Foto's 65533;SHImanO 65533;Spinning Reel EXSENCE C300MHG [Uitstekend] van JAPAN
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen “Slechts 1% van de mensen heeft coeliakie.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Interviews die op het laatste moment niet doorgaancontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Kind Shock KS eTen 75mm Dropper Seatpost met Lever 31.6 x 325mm reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Horseware Unisex WaterBesteendig PULLUPS Shiny Yard Over Trousers Navy zwart S-XLdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

SELLA SAN MARCO SELLA S.MARCO GND RACE NARROW modellelo 2019 affaire

groothandelsprijs-Speed 11 Cassette M8000 XT Shimano 11-40T 11-42T 11-46T Mountain Bike MTB Nieuwe dflxaa44778-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenKtf Shimano Kronark Ci4 151Hg Linker Handleiding leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

SHImanO 14 ARC Aero BB4000HG Japan nieuw.

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Speciale aanbieding --Seac Warm Flex Lady 5 mm Ladies Semi Drory Suit --Grootte XLvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenstussendoor (ontbijt)koek

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, DUNGARES SANTINI FASE blau NAUTICA afmeting Sgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensBoreas Lost Coast 45L Rugzak --Marina blauw

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenControltech EXL Gravel Autobon Handle Bar --zwart kudde 40cm belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

G Loomis GLX Bass Spin Leurre Tige 842S Sjr GLX842SSJR 2.1m M Spinning Fast Bout

Dual use goederenKARPOS CUNTURINES FLEECE PILE man 2500763 403

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeLe Chameau BTE Anjou EVO Jersey Lined Wellington grootte 47 UK 12 GOEDKEURing dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

10X(CANOSC 27.2mm Mountain Bike MTB Fietsfietszitje post tube 450mm a 6E7)

Praat met ons meeToen ik begin deze week in al mijn naïviteit aan deze uitdaging begon

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Stores van MALTD LT30kg 15mm PINEPPLE SHELF LIFE BOILES VISSERIJBAITen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: