2020 winkel-Orangatang Rolle Caguama 85mm 83a purper dflxaa84328-Skateboarden

2020 winkel-Orangatang Rolle Caguama 85mm 83a purper dflxaa84328-Skateboarden

Orangatang Rolle Caguama 85mm 83a purper
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijken dat is nog zacht uitgedrukt je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Mannens NEOPRENE Life Jasje Fly Racing Safety Vest Full Zip met Buckles zwart nieuwede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zoals je je kan voorstellen gaan beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november MAILLOT ALE'KLIMATIK W-ATMO DE EINDBEPERKTE EDITION taille M voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Met wat ik vandaag draag ben ik niet zo blijmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Meghan Markle’s favorite shoe designer Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Ilyte Road 10speed Cassette 11-34T Campy 30888Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Nemo Helio Druk Douche --zwart Peri"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

2020 Lange RS 120 Skilaarzen LBI1070
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zwart T-shirt en een zwart vest dat van mijn vriend is.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Meghan Markles favoriete sandaal vind je híer icontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)60-65% AF RETAIL La Sportiva Odyssey GTX Jasje --mannen's GORE-TEX WaterBesteendig reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers SHImanO 105 ST-5800 Schaltebel Bremshebel links 2-fach schwarz STI --NEUdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

SR WERELD DOUANE DROP BARS OUD LABEL 39mm 25.4mm CLAMP 95mm steel

2020 winkel-Orangatang Rolle Caguama 85mm 83a purper dflxaa84328-Skateboarden

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSHImanO DENDOU-MARU 3000 EV-ELEKTROLLE IN JAPAN-Nr-878 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Selle SMP TRK mannens afmeting L zwart Saddle Seats for MTB Road Bike Comfort u emga

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat MCDERMOTT i2 SHAFT 12.75 MM zwart 3 8X10 VRIJ SCHEPENvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensVerwarm de oven voor op 175ºC

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Eagletac DX3L Clicky Pro XHP50.2 Oplosbare led FlahLicht --Neutral wit, 232gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensTroy Lee ontwerpt 2018 Bike Sprint Pants zwart Youth All afmetings

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenMizuno mannen Monarcida Neo Selecteren MD Cleats Voetbal Spike laars P1GA192509 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Ocean Leisure Suit Jasje ^ broek adembare, Windproof ^ WaterBesteendig 10-57

Dual use goederenCross-Country Ski laarzen Alpina Vraag Eve afmeting 23.5 37 Neuves

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeViking Valhalla VA603 Hard Rock Maple Pool Billiard Cue Multi kleure Points dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

DAIWA 15 REBUROSU 2500 MPN 57374 SPINNING REEL JAPAN

Praat met ons meeZou het een hint zijn?