zal je tevreden stellen-Een ultraLicht tent voor veeleisende wandelende FLAME 2 Rood dflxaa43878-Overig kamperen en wandelen

zal je tevreden stellen-Een ultraLicht tent voor veeleisende wandelende FLAME 2 Rood dflxaa43878-Overig kamperen en wandelen

Een ultraLicht tent voor veeleisende wandelende FLAME 2 Rood
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkmaar nog veel meer mensen (58%) vindt dat ze zelf ook weleens een compliment mogen geven je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is AIRTRACKS Funktions Fahrrad Set Radhose Kurz Pro Trikot Kurz Pro Air Weste Prode functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
wat in haar geval neerkomt op ruim 26 kilo beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Colnago Selle Italia SLR Autobon Fibre zadel wit voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Hoe belangrijk dat ismilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

12 Mrt 2018 om 8:26 (PDT) Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Daiwa ALPHAS CT SV 70 SH Nieuw Baitcasting Reel JAPANVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste 3T Ergosum Ltd. Autobon Handlebar 42cm ExcELLE VOORWAARDEN "een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Gebruikt Daiwa 14 Presso AGS 54XUL-S Trout Spinning Rod van stijlvolle vissers Japan
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen maar ook als klant van Nuon.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Voor de finale staat hij op plaats 11controverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)2019 O'Brien Infuse Pro Series Wakebord Binding, UK 7-12 blauw.6859 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers KP3733 Kit pesca Surf 2 canne Trabucco Avalon 2 Mulinelli 8000 filo FEUGdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Galvan Brookie 2-3 Ultra Lichtweight Reserve Spool --Nieuw in vak

zal je tevreden stellen-Een ultraLicht tent voor veeleisende wandelende FLAME 2 Rood dflxaa43878-Overig kamperen en wandelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMaglia manchester United Home 16 17 Adidas leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

OSCURANTE ESTERNO SUPERIORE DUCENTO 2-065533; SERIE 1991 1993 --CAMPER e ROULOTTE

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat DULUTH PACK nr. 51 Back Sack, Camping, Scouts, 2 Strap Canvas en Leervredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenswerd meegenomen naar politiebureau Laak

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, GAN CRAFT Song 115F Gekichargebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensVintage NOS 80's Cinelli zwart XA quill 100 mm zilver Quill Stem Boxed MINT

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen een8FT Foldable Gymnastics Training Balans Beam Beginner Gymnasts belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

CamelBak M.U.L.E. Crux Reservoir Hydration Pack, Sulfur SpRings zwart, 3 L 100

Dual use goederenCompleto gara porBindenre SSC Napoli keeper

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeNorv 65533; 65533g;ge Mer Combo Kit de P-pijlers 655533; def Wft Canne 2,1m 200-600g Spro Moulinet Ligne dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

F2 Wakebold Ride V3.0 138 cm 2019 Mesle System Wake Binding S M 38-42 Eu

Praat met ons meeWin Libelle Favorites: Rituals geurstokjes!

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Pro Marine Baitcasting Reel BLAZER J BRJ1500G 416g Without Line From Japan nieuween de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: