70% korting-grootte laarzen Country Leer WaterBesteendig Beech UK 6 Merk nieuwe In Box Kanyon dflxaa63203-Rijlaarzen & accessoires

70% korting-grootte laarzen Country Leer WaterBesteendig Beech UK 6 Merk nieuwe In Box Kanyon dflxaa63203-Rijlaarzen & accessoires

Kanyon Beech WaterBesteendig Leer Country laarzen grootte UK 6 Merk nieuwe In Box
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk10 Jun 2018 om 2:42 (PDT) je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Qx-Series [zwart Beauty] Pedali, Magnesium, Nero Nuovo 7302de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Chantal Janzen is 5 jaar getrouwd en deelt prachtige foto van de grote dag beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Fizik Arione R1 Autobon Saddle Groot (Ex-Demo Ex-Display) voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Kampioentje!!! @jkrabbe13 @hcoranjerood ❤️militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

De mooiste brief: “Je liet haar beloven weer gelukkig te worden” Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Romfh Ladies Aachen Mock Zip TopVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Fox Performance Transfer 125 31.6 Dropper Seat Post met externe interne"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Salomon Sonic RA Trail Laufschuhe 401441 36 37 38 39 40 41 42 43 roze
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Wil jij super snel aardappels schillen? Kijk dan naar de video hierboven.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Ik kijk naar het afgebroken fietssleuteltje in mijn hand: waarom moet mij dit nu overkomen?controverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Adidas Pnetwerkator Absolute XTRX SG 749385 7.5 US David Beckham RARE reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Set van 2 Century SP 12ft 2.75lb tc 50mm karper hengels AutoP VISSERIJ OPRICHTdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Merrell MOAB 2 LTR Mid GTX, Chausure de marche homme.

70% korting-grootte laarzen Country Leer WaterBesteendig Beech UK 6 Merk nieuwe In Box Kanyon dflxaa63203-Rijlaarzen & accessoires

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenCAMPAGNOLO RemklauwenSKELETON DUAL PIVOT SUPER ERKENNING leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

De NOORD FACE SUMMIT-top L3 Ventrix Hybrid Capuchon NF0A3C6KKX71

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Eerste Tactical --Schoenen 7 65533;655533; Operator laars Coyote afmeting 40 (7 US)vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensÉén van zes en één van drie

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Ariat Breeze Half Chap. zwart. All afmetings.gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensNieuwe RBK X-Pulse Pro Hockey Goalie Leg Pads grootte 34 Rood zwart senior pad sr

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenPeak Performance Womannens Helium Jasje, Glacier GLaag belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

BROKS Ghost 11 Womannen's hardlopen schoen afmeting 6.5 NIEUW (zwart roze Aqua)

Praat met ons meeOok spelen gevoeligheid voor spanningen

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds T2 TRI-BARS PROFILE ONTWERP WING BASIS EN STEM QS2 BRACKELEVERENen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: