koop goedkoop nieuw-X --Prorex Spinnrute Angelrute Spin 2,40m 40-90g 2 Teile Daiwa dflxaa42978-Hengels

koop goedkoop nieuw-X --Prorex Spinnrute Angelrute Spin 2,40m 40-90g 2 Teile Daiwa dflxaa42978-Hengels

Daiwa Angelrute Spinnrute --Prorex X Spin 2,40m 40-90g 2 Teile
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk“Je bent een krachtig mannetje met een energie dat ongekend mooi is je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is STRONG Anglerhose Watthose 40-47 EU Rubber nieuwe Generation Teichhose als Latexde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
gelachen en ook gehuild beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Wakebold --Jobe Knox Wakebold --143 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Altijd een lach! Zo vrolijk en lief!”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Astrid en ik zijn geen vriendinnen die ’s middags met een kop thee bij elkaar op de bank zitten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. NIEUWE Fox Collection groen zilver Wind Blocker L CCL117Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Schoenen Hiking Mountain-beklimmannen Asolo Shiraz GV mm Eu 42 UK 8"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Nordica Womannen Cruise 85 Snow Ski laarzen Antracite afmeting 24, 6.5 US NIEUW
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Een wereld die voor ons op zijn kop stond.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dat vind ik leuk aan haarcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Ijsbreker Tech 200 SS Crewe mannens reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers INTER MILAN INTERNAZIONALE 2010 2011 WEG FOTOTALL SHIR JERSEY NIKE SZdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Kinderen Western Kinds Cowboy laars Importeerd Rubber Sole,10 M US Weinig Kind

koop goedkoop nieuw-X --Prorex Spinnrute Angelrute Spin 2,40m 40-90g 2 Teile Daiwa dflxaa42978-Hengels

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessen1419 TAGLIA S CELTIC GLASGOW POLO groen 2011 RIGHINE COTONE leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Snowboard Set Snowboardset hoofd DAYMAKER CLASSIC 162 2020 inkl.NX EEN zwart

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat 4pcs Nils Meester onoverwinnelijk 8cmvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensmoesten de kijkers even twee keer kijken

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Giacca SporBindenve Giro Softshell... kleure groen Nero Tg Mgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensDaiwa Inter Line Hokage 50-270 Y laars Fishing rod uit stijlvolle vissers Japan

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenArena Womannen's Autobon Compression Lange mouw Shirt Optimised for Zwemmers Active belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Darker J-Speed 90 Reverse Table Tennis Blade Japanse Penhold

Dual use goederenCMP SAutoponcino Elettra Trekking Mid WP man

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeScott T2 Kinabalu 3.0 Womannen's Trail hardlopen schoenen.Grootte UK 7.5 GRATIS PORTAGE dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Nieuwe BioMagic WaterZuiver Water Zuiver Motorhuizen Autoavan Aqua Treatmannent 1 Liter

Praat met ons mee23 november – 29 november

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Deuter Speed Lite 24 SLen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: