mits-60L Nylon Oxford WaterBesteendig Dry Zak Buitenshuis High Quality Reizen Rugzak Unisex dflxaa82528-Wandelen Rugzakken en tassen

mits-60L Nylon Oxford WaterBesteendig Dry Zak Buitenshuis High Quality Reizen Rugzak Unisex dflxaa82528-Wandelen Rugzakken en tassen

60L Nylon Oxford WaterBesteendig Dry Zak Buitenshuis High Quality Reizen Rugzak Unisex
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkGeorge gaat overal mee naartoe met Bella je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Fiets Taillaght Safety netwerk LED TL-LD1100 Licht CATEYE U Aude functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
We moesten er hard om lachen en daarna gingen we allebei weer door met ons eigen leven beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Yonex Power Cushion Comfort 2 L LTD Schuh Badminton Tichtennis Squash voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zo gaat hij ook met haar mee naar schoolmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

zagen we hem thuiskomen Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. LO3 61 KIT regulator Apes XX200 DIN300 Computer cressi giotto zwartVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Her's Jasje Reversible Hooded North Sails"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Profiel Design G 1Twenty Drop Handlebar --44cm --zwart
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Franse appeltaart met frangipane.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met daar moet ik op mijn leeftijd toch niet meer aan denkencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)CAMP Ed Micro Jasje W Fucsia 22823 Womannen's Mountain Clothing Jasjes Down reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers NEMRAD arpon spergun oleopneumatica o vintage subduiken subarinisme spain retrodiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

American Heritage Turijn Dartmoard Hout Cabinet Set was 199 nu 105

mits-60L Nylon Oxford WaterBesteendig Dry Zak Buitenshuis High Quality Reizen Rugzak Unisex dflxaa82528-Wandelen Rugzakken en tassen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSelle SMP Avant Bicycle Saddle Seat --YelLaag.Made in leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Ultra Z Voding Trekking Poles 65533;C Pair

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat S&M BMX Handlebar --Husky High MX Bar --7.25 --zwartvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensTekort aan vocht zorgt er namelijk voor dat spieren minder goed functioneren

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, OLicht Baton PRO FlashLicht 2000 Lumannen LED Torch (zwart)gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensColdstream Lennel Base Layer --zwart windsor Wine --X Groot

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenControltech Falcon TTH15 Bike Adjustable S-Bend Clip-On 31.8mm TT Bar Handlebar belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

CUBE Renrad lener Road Wing Race Autobon 440 mm

Dual use goederenDarzini Gym Track Suit hardlopen Fitness Training Suit mannen Grootte M Media US Seller

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamde1989-90 Napoli Maglia Away (Top) SHIRT MAILLOT TRIKOT dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

SCRAMBLE Kumicho Kimono bjj gi, zeldzame grootte A1L

Praat met ons meeBekijk hier het bakfilmpje van deze heerlijke Franse appeltaart:

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds MARMOT CHAQUETA SOFTSHELL vrouw MOBLIS JKT WS VENEen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: