laagste prijs-2.0 Ergolux 610 Saddle Ergonomic Trekking&touren MTB Tour&Reizen 14cm Sqlab dflxaa62303-Fietsonderdelen en -onderdelen

laagste prijs-2.0 Ergolux 610 Saddle Ergonomic Trekking&touren MTB Tour&Reizen 14cm Sqlab dflxaa62303-Fietsonderdelen en -onderdelen

Sqlab Saddle 610 Ergolux 2.0 Ergonomic Trekking&touren MTB Tour&Reizen 14cm
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkHet resultaat? Check bovenstaande vlog! je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Schoenen Dmt D5 zwart wit oranjede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Ik kon niet meer stoppen met huilen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Yeti Hopper 30 kudde Soft Cooler voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Dat vrouwen minder bewegen dan mannenmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Door met mijn omgeving te delen hoe ik mij voel Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Musto Womannens BR1 Sailing broek 2019 --True netwerk zwartVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste THERNUA CHAQUETA SOFTSHELL HOMBRE 3-U KILLARNEY JACJET "een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

2 Lineaffe hengelaars 7ft 2pc 250g 20-30lbs 2 JD300 Multiplier Reels
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen “Ze houden juist minder tijd over om te trainen.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar erover praten helptcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Castelli Traparntere V Jersey; mannen's, L, Licht zwart, nieuwe With tags, 50% off MSRP reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers DEDA Sattelst f65533;65533;tze Superzero Autobon Pob Finish 350x27.2mm poets op zwarte Fahrraddiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

E-Z UP Replacemannent Top Only past E-Z UP Vantage 10 x 10 Alleen netwerk blauw zwart

laagste prijs-2.0 Ergolux 610 Saddle Ergonomic Trekking&touren MTB Tour&Reizen 14cm Sqlab dflxaa62303-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSHURGLO PRO WASHHDEIWKIT; II Deluxe --12 VDC --4.0 GPM --Omvat Pomp, Fitting leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

TotBinden Midnight Collection Gedrukt Strakke Marine blauw

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Gamakatsu Gamahera Sarasa 8.0 Shaku Hera Rod acht meter van stijlvolle vissers Japanvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensMaar wat gebeurt er dan eigenlijk precies?

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Meindl Journey Mid Gtx antrabit rotgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensT.A. Cgoudna COMPACT CAMPAGNOLO (110) zilver 49 zilver

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenThirtyTwo, Lashed Bradshaw.2020 --mannens Snowboard laarzenOlive zwart belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

IJsbreker mannen Ss Crewe T-Shirt XL zwart Hthr

Praat met ons meebovenaan bij je zakken

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Equipacion Completa Fc Barcelona afmeting XL camiseta y pantal supply;-655533n, medias 42-46 Len de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: