goedkope groothandel-CAMBIO GEN 1st REGIO CAMPAGNOLO BICI VINTAGE CHROMEERDE REAR DERAILLER EPOCA dflxaa26353-Fietsonderdelen en -onderdelen

goedkope groothandel-CAMBIO GEN 1st REGIO CAMPAGNOLO BICI VINTAGE CHROMEERDE REAR DERAILLER EPOCA dflxaa26353-Fietsonderdelen en -onderdelen

CAMPAGNOLO REGIO 1st GEN CAMBIO BICI EPOCA VINTAGE CHROMEERDE REAR DERAILLER
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBedenk waar je bereid bent wat meer aan uit te geven je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Autopenter French Bread 120 4 0 roze YelLaag Second Hand Francepan Pencilbaitde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
7 Jan 2017 om 5:39 PST beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Buitenshuis Camping Stove Koken Pots Bowl Picnic Diner Koken 7pc's Set voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Stel van tevoren het budget vastmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

14 Nov 2016 om 8:42 PST Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Hylix Autobon Seatpost-25.4MM400MM-145g-voor CAAD SuperSix EVO, Synapse, CAAD12,Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Santic Winter Windproof Cycloop Set Jersey &Trouser Set Padded Pants Riding Suit"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Trench man Double Chest zwart Winter WaterBesteendig Elegant Coat Long S
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Spreek af wie het voor-.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Er bestaan echter wel genoeg manieren om te voorkomen dat je een fortuin kwijt bentcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Shimano Borderless Original Model 460m-t reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Adidas Aerosbounce Trainers hardlopen schoenen mannen's sneaker Trainers 2011diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Daiwa zillion1516xxhl zoet water Bass vrije scheepvaart

goedkope groothandel-CAMBIO GEN 1st REGIO CAMPAGNOLO BICI VINTAGE CHROMEERDE REAR DERAILLER EPOCA dflxaa26353-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenGrijzen GX1000 10 11 12 Spool Fly Fishing leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Fly Tying Whiting Hebert Miner zilver Rooster Saddle gouden Badger \13351;

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat SHImanO Fishing Rod ADVANCE IKADA Series Nieuw uit Japanvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensDenk bijvoorbeeld aan deze

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Selle Fizik THAR Rails K ium Noir Rougegebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensLW-1 loopend trainingsspoor Fluorescente vest met led lichten en reflecBindenf st...

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenADIDAS vtg Real Zaragoza 1996-1997 PIKOLIN voetbalklassieker camiseta shirt maglia belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Omer Cayman E.T. Roller Nero 85 cm

Praat met ons meetoer : 3 losse ( 1 stokje) * 6 losse

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds FietsGratiswheel Cassette Mountain Bike 11 Speed 11-42T 10-42T hoge kwaliteiten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: