nr. 1 online-Berghaus Vulcan Cycloop 2 Nederlands leger Bergen dflxaa86128-Wandelen Rugzakken en tassen

nr. 1 online-Berghaus Vulcan Cycloop 2 Nederlands leger Bergen dflxaa86128-Wandelen Rugzakken en tassen

Berghaus Vulcan Cycloop 2 Nederlands leger Bergen
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkwas de belangrijke boodschap van William je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is MERELL Agility Peak J17763 Tactische Militaire Strijd Desert schoenen mannens nieuwede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
push-ups en buikspieroefeningen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Stohlquist mannen's Trekker Life Jasje Personal Floatation Device Fireball netwerk voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Niemand hoort gepest te worden door zijn of haar geaardheid”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Hardlopen komt ook voor in de training Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Adidas Nemeziz 18.1 FG Bedrijf Ground Football laarzen mannens Soccer schoenen CleatsVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste 27.2 31.6mm Stoel voor fietsen Post MTB Mountain Bike Lifting Seat Tube Line Control"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

MYO Sterkte 25kg netwerk Olympic Colonetwerk Rubber Disc nieuwe Weight Bar Train Gym
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen ” Nadat de prins de negen mensen had ontmoet.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar de trainers proberen ook het plezier in het sporten te vergrotencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)GEZOCHT NASH dubbele top extreme mk4 of mk3 2man BIVY POLEN alleen nodig reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Asista Handlebar Zak FUNZak 4 liter arBindenst strependiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

NIEUW Shimano TX4 Autop Rod 10ft 2.75lb TX410275

nr. 1 online-Berghaus Vulcan Cycloop 2 Nederlands leger Bergen dflxaa86128-Wandelen Rugzakken en tassen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSyntace P6 Autobon Hi Flex 31,6x400mm, blaues Dekor leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Garnitura Raceface Turbine 175 mm 32T BSA met schroefdraad 100 mm BB Shells

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Asics mannens GT Xuberance Lace Up Laag Top Trainers Road hardlopen schoenen maas Upvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensOnder andere Bootcamp Nederland en The Bootcamp Club organiseren deze trainingen in de natuur

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Adidas Womannen's Weightlifting Singlets WLLL Powerlifting Suitgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensBundel Nitecore TM16GT FlashLicht CRE XP-L HI V3 led w 4x NL183

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenKIT TRIE EN KOOP PROLOGIE 2019 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

32 Dertig twee prion snowboard laarzen Grootte 8.5 US mannenu's

Dual use goederenCCM pakt 9040 Senior Hockey Pants

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeNieuwe Shimano XTR FC-M9000 Trail Tour Triple Ketenset 175mm 40 30 22 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

NIKE MECURIAL VAPOR VII R9 SUPERFLY roze CR7 SG 44 10 9 Elite FG

Praat met ons meemaar daar is normaal gesproken altijd een ander lid van de koninklijke familie bij

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Asics Ladies hardlopen schoenen Gel-Hyper Tri 2 Geel Paars oranjeen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: