mode-Mountain Kit Screw Alloy Titanium bike 49pc's set Box Durable Accessoires dflxaa45678-Fietsonderdelen en -onderdelen

mode-Mountain Kit Screw Alloy Titanium bike 49pc's set Box Durable Accessoires dflxaa45678-Fietsonderdelen en -onderdelen

Titanium Alloy Screw Kit Mountain bike Accessoires 49pc's set Box Durable
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEen uur later loop ik over een andere afdeling je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is FILA 682355 M67 FEL.CAP TOTAL --682355 M67 FEL.CAP TOTALde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
SANDWICH MET MAKREELSALADE EN WATERKERS beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november OORSPRONG VINTAGE RALEGH BURNER zwart AEROYAL ZET VAN OORSPRONG 80S OUD SCHOOL BMX voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zeg ik hem verdwaasd dat het goed komtmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Heerlijk als lunch of als avondeten met een lekkere salade erbij! Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Cotswold Womannens Ladies Westonbirt WaterBesteendig Hiking wandelen laarzenVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Ongebruikelijke houten en Brass Centropin Reels"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

FCLLABO TBO155 Muroazi Duiding Pencil Lure FCL Lab Top Water YelLaagtail tonijn GT
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen het is Nationale Complimentendag!.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Knijp de citroen erover uit en meng goedcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Daiwa tatura HLC gratis scheepvaart baitcasting haspel zoet water rechts handvat reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Canna da pesca ArBindensta Flippin'Rapturediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Nash Brand nieuweTitan T3 Bivvy Grondblad Overwrap wrap-Autop Fishing Bivvy

mode-Mountain Kit Screw Alloy Titanium bike 49pc's set Box Durable Accessoires dflxaa45678-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVintage 1954 GARCIA MITCHELL 300 SPNNING REEL \355572Made in France leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Womannens Teva Terra Fi 5 Universal Womannens Sandals --netwerk

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat McDermott I-2 Intimidator Cue Shaft zwart Collar w GRATIS Shippingvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensSnijd de sandwich diagonaal door

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Enigma Comp Life Vest 2018gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensDaiwa Pixy oranje amber SLP Werkt met beperkte kleurnoten

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenMIZUNO zwempak Vrouwen GX SONIC IV ST N2MG9201 27 M blauw belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Daiwa Zillion Tw1516Sh Rechts Handle Bait Reel 7 3

Dual use goederenShoygoudll Comp Team Tee Shirt Gloednieuw

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeGore Wear Womannen's C3 Windtopper Thermo Jasje --zwart roze dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

3T S-Bend TEAM Autobon Extensies

Praat met ons meeEen compliment geven is gratis

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Outlaw 4x8 Pool Cue Case Soft OLSCA Embgoudided Flamesen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: