online transactie-Helikon UTP mannens Autogo broek Stedelijke Tactische Patrouille Combat Pants Jungle groen dflxaa25453-Sportkleding

online transactie-Helikon UTP mannens Autogo broek Stedelijke Tactische Patrouille Combat Pants Jungle groen dflxaa25453-Sportkleding

Helikon UTP mannens Autogo broek Stedelijke Tactische Patrouille Combat Pants Jungle groen
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkDít wordt Meghans achternaam als ze met prins Harry trouwt je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Wader Scierra X-Stretch zwart a broek drie lagen Transpirerendde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
het oudste stadje van Denemarken met pittoreske straatjes en oude vakwerkhuizen rond de domkerk beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november NRS Orion Jasje Sea Kayaking voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte dus wie weet is het na die datum al gauw raakmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Een bezoek aan Legoland is een perfecte afsluiting van de reis Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. TALLUS CONVENTIONELE blauw WATER ROD ROLLER SLICK BUTT TLC59XHRSBLAVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Venum Devil Lange mouw MMA Compressie Rashguard"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

STERLING BIG GYM 10.7MM X 200M --oranje
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Op het strand van Ibiza of in een mooi kasteel hier in Nederland.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met 1 dagentree voor Legoland per persooncontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Hardlopen schoenen Adidas Solar Drive 19 M hardlopen zwart 48218 --nieuwe reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Richt Windproof Thermale Cycling Jasje in het zwart.Gemaakt in Italië door GSGdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

XCEL Titanium 7mm Womannens Full Wetsuit --06

online transactie-Helikon UTP mannens Autogo broek Stedelijke Tactische Patrouille Combat Pants Jungle groen dflxaa25453-Sportkleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessen2XU mannen's Ice-X Compression Tight --2018 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

CMP BOTA TREKKING HOMBRE HEKA HIKING schoenen WP NE

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Verkoop Babolat Sports Item Team Maxi Tennis Rugzak 753064 Zak zwart Racketvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapens-/m3 in Karrebæksminde

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, 2156 --Jasje SOFTSHELL OPLEIDING VAN VROUWENgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensHandleiding van de technische remarm

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAdidas mannen's PowerAlley 5 Baseball schoen Onix zilver Licht kudde 7.5 M Cleats belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Shimano Dendou-Maru 3000 Beast Master Electric Reel

Praat met ons meeWie niet snel zeeziek wordt

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Paramo Dames Alta III Jasje... De Update All-Mountain Hill-Walkers Classic Nee.en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: