gunstige prijs-Alpinestars kort --Mesa korts 2019 blauw Stillwater 36 zzdaaa84328-Kleding

gunstige prijs-Alpinestars kort --Mesa korts 2019 blauw Stillwater 36 zzdaaa84328-Kleding

Alpinestars kort --Mesa korts 2019  blauw Stillwater 36
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijken dat is nog zacht uitgedrukt je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Adidas Pnetwerkator Powerswerve TRX FG 91940 9 US RAREde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zoals je je kan voorstellen gaan beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Brinkmann Halogeen LED Rechargable Licht 1 Million Candlepower 80 Hours Rennen Time voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Met wat ik vandaag draag ben ik niet zo blijmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Meghan Markle’s favorite shoe designer Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. D17 oranje Buitenshuis WaterBesteendig Marque Tent Shade Camping Hiking 2.1X1.3M ZVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Nordica skischoenen Dames UK 5 --5.5"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

COULUMBIA MONTRAIL CALDRADO II TRAIL MARATHON NEU (OPP S LAB US 9 = 27 cm
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zwart T-shirt en een zwart vest dat van mijn vriend is.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Meghan Markles favoriete sandaal vind je híer icontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)MULINELLO AKAMI CYGNUS UL DA SURF CASTING reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Solinko BARB WIRE 1.20 mm 200Mdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Montane Womannens Minimus WaterBesteendig Buitenshuis Jasje Top blauw Sports Buitenshuis

gunstige prijs-Alpinestars kort --Mesa korts 2019 blauw Stillwater 36 zzdaaa84328-Kleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessen4m &5m Canvas Bell Tent --Zipped In Groundsheet --Brand nieuwe leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Bullseye Elite Platform Pedals --9 16 --2020 Version --BMX --Old School --blauw

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat SAutope ASICS man hardlopen man grigio PU, Tessuto 1011A239-020vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensVerwarm de oven voor op 175ºC

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Iceland Nomad 105 Skis NIEUW 2020gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensAdidas Pnetwerkator Pro MN Torwarthandchuh Gelb

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenCalden Ladies Belvoiur Jasje in zwart Of Navy Made from 100% Wool belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

S&M X-man Sprocket 28t Camo Shield Wrap

Dual use goederenAbu Garcia Ambassadeur AMB-6500 Beast Right Hand Wind

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamde\35;10 JAMES Adidas Colombia Home 2019 20 Soccer Jersey dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Airflo Streamer Max Long Fly Line --300gr, nieuwe

Praat met ons meeZou het een hint zijn?

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Simmons Goalie Pads 992 pro 34.Uitstekende vormen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: