over het algemeen hoge kwaliteit-Brake Alloy Drill GC202H Compe Gran Lever Links & Rechts (Pair) bruin DIA-COMPE zzdaaa64103-Fietsonderdelen en -onderdelen

over het algemeen hoge kwaliteit-Brake Alloy Drill GC202H Compe Gran Lever Links & Rechts (Pair) bruin DIA-COMPE zzdaaa64103-Fietsonderdelen en -onderdelen

DIA-COMPE Gran Compe GC202H Drill Alloy Brake Lever Links & Rechts (Pair) bruin
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk” – wat natuurlijk staat voor “Hoi scheel-kijkend mannetje” je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is ZEERS blauw LANTERN MODEL 476.70070, 354; 7114 NOV 1966 PYREX GLOBE, Big Hat, Nice de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
zo’n grote jongen als Freddy is er een hoop voer nodig per dag beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november NORDICA BRAND ARRO 80 PRO 180 CM SKIS NORDICA EXP 25 N259 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Overigens was de bevalling wat minder zoetsappig en rooskleurig dan deze fotomilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Hij is als een kind voor me Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Daiwa Ryoga 1016L Linker Handle Baitcasting ReelsChangeVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste ONEEL TRAVERSE SPD Schoenen zwart GROE46 Grootte 46"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

RockShox Super Deluxe Ultimate Coil RCT 205x57.5mm 2018 Transition Sentinel
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen 12 Nov 2016 om 2:36 PST.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Als je geen ‘nee-nee’-sticker op je brievenbus hebtcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Asics Womannens GT 20 7 Ladies hardlopen schoenen Trainers reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Mystic Legend 2015 Kiteboarding Harness XXLdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

MILAN SUSO MAGLIA SHIRT JERSEY MATCH WORN INDOSSATA EUROPA LEGUE 17 18

over het algemeen hoge kwaliteit-Brake Alloy Drill GC202H Compe Gran Lever Links & Rechts (Pair) bruin DIA-COMPE zzdaaa64103-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenViking A417 Pool Cue w ViKORE Shaft leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Joma Maxima Indoor Football Trainers mannens Soccer Futsal schoenen sportschoenen laarzen

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Viking A483 Pool Cue w 12.5mm ViKORE Shaftvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensPer land verschillend

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, SPUK CULOTTE CORTO HOMBRE CULOTE CORTO C T ELITE HOMBRE 2017gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensBIG SM EXTRAME SPORTWEAR Bodyhos Jogginghthose Sports Bodybbuilding 997

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenVintage Garcia Mitchell 406 Spinning Reel Made in France belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

7 Persoon Camping Tent --Familie afmetingd

Praat met ons meeBovendien voorkomt het dat je een doorgekookt pannetje wordt

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Abel SDF (Sealed Drag Fresh) 6 7 Fly Reel zwart NIEUW VRIJ SCHEPENen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: