de goedkoopste--7 Forell Arjon Vintage Fishing Rod w Cork Grip 7'Licht RARE Action zzdaaa43878-Vintage vissen

de goedkoopste--7 Forell Arjon Vintage Fishing Rod w Cork Grip 7'Licht RARE Action zzdaaa43878-Vintage vissen

Vintage Arjon Forell -7 Fishing Rod w Cork Grip 7'Licht Action   RARE
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkmaar nog veel meer mensen (58%) vindt dat ze zelf ook weleens een compliment mogen geven je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is NWT nieuwe CELINE LAMBSKIN LEDER FRingE Rok 38 GROENE LODEN Boho Womannensde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
wat in haar geval neerkomt op ruim 26 kilo beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Salewa Puez (Aqua 3) PTX Jasje W zwart Out 24546 0913 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Hoe belangrijk dat ismilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

12 Mrt 2018 om 8:26 (PDT) Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. NWT IQ PEARL IUMI Womannens Cycling Vertex Jersey, sz XLVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Crankset Comp One Over-Torque Aluminium FC14-CO1293 39-53 tanden 172.5mm 0963241"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

8mm 12mm Splitste Polyester Braid op Braid Pre Stretched Halyard touw
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen maar ook als klant van Nuon.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Voor de finale staat hij op plaats 11controverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Her's Jasje Dennis Sailor Hooded North Sails reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Shimano Reel Eieren Spinning 18 Sefia Bb C30000Shgdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Gymnastic Mattress Gymnastic Mat 195X120X5 cm High Quality Eco-lather

de goedkoopste--7 Forell Arjon Vintage Fishing Rod w Cork Grip 7'Licht RARE Action zzdaaa43878-Vintage vissen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVissen Rod Colmic Zaidi Canvas strand LedgeRing Casting 30-100gr. 4,20mt leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Personeelszaken ADIDAS BAYERN MUNICH tegen LISERPOOL SHIRT Champs League GETEKEND KIMMICH

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Set of Budi Fishing Poppersvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenswerd meegenomen naar politiebureau Laak

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Telescopische stoelpost 34,9 x 456mm 150mm reisbinnenkabel zwarte TRANZX-fietsgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensHyperflex Voodoo mannens 1.5mm Korte Sleeve Top zwart

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenRaceface Evolve xc crankset cranks Ketenset BB shimano 2 x 10 Ringen belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Northwave Extreme GT Cycling schoen --mannen's 43 --zwart blauw Metal

Dual use goederenNeopren Neo Neoprenanzug RIP CURL WONS DAWN PATROL 4 3 CHEST ZIP Full Suit

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeWomannens Mizuno Wave Inspire 14 Womannens hardlopen schoenen --purper 1 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Campagnolo VELOCE Remversnellers Shifters (PAIR) 2x10s (NIEUW) Rood zilver

Praat met ons meeWin Libelle Favorites: Rituals geurstokjes!

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Galvan Torque Reel --10 --purperen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: