te goedkoop-V4 Hierro Foam Fresh Womannen's Balans Trail hardlopen schoenen 7.5 Verenigd Koninkrijk Nieuwe zzdaaa83428-Schoenen

te goedkoop-V4 Hierro Foam Fresh Womannen's Balans Trail hardlopen schoenen 7.5 Verenigd Koninkrijk Nieuwe zzdaaa83428-Schoenen

Nieuwe Balans Womannen's Fresh Foam Hierro V4 Trail hardlopen schoenen 7.5 Verenigd Koninkrijk
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEn waar bleef toch die neuroloog? je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is 10X(1 Pair Universal Shift for MTB Road Bike Torsion Handlebar Grip Gear J4E5de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
• zout en zwarte peper uit de molen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Gloednieuwe Leeda Icon MPR 20-30lb Multi Tip Boat Fishing Rod voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Het nam mijn ongerustheid echter niet wegmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Meng de bleekselderij Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Orvis HLS Graphite Fly Rod 9'3-1 4 oz \935;6 gewicht W Metal Tube Nice Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste NIEUW NIKE Womannens LEEND 2.0 Strakke Fit Training Tighs Pants-zwart [XL] 577827-010"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Sugino Mighty Tour Kurbelgarnitor Crankset 110 mm Lochkreis
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen weg uit de hectiek bij de Spoedeisende Hulp.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Breng het op smaak met zout en pepercontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Tune Vorbau Geiles Teil Retro Road 26,0 --MTB 25,4 mit Shim --stam NOS 135mm RR reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Shoygoudll Gi A1 Ongeslagen V2 Marine blauwe Batch 61 NWTdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

XLC Road Winter-schoenen Cb-R07 41 Zwart

te goedkoop-V4 Hierro Foam Fresh Womannen's Balans Trail hardlopen schoenen 7.5 Verenigd Koninkrijk Nieuwe zzdaaa83428-Schoenen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVintage Classic Retro Genuine Leer Road TouRing Bicycle Saddle (bruin) leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Sea Striker BSWG18100-10 Got-Cha Grub Jig Head 1 8 oz. Chartreuse 100CT 22094

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat MUTA donna MARES 412516 WETSUIT REEF 3 MM Ze graaft Nerovredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenslijken ze superdichtbij

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Jobe Heavy Duty FS 5 5 3 Bambini Muta in Neopreen Gr. S Nuotare B-Ware da Sub Rpgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensMystic Shnetwerk Blouse Quickdry kortstuse 2019 kitesurf windsurf wakeboard

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenMizuno Boxing schoenen kort wit blauw Metal blauw made in JAPAN BTO JPN Authentic belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

SRAM Force Rear Road Racer Bike Cyclus Cycloop Fietsen Fietsen Derailleur

Dual use goederenLed Lenser LED Head Torch Rechargeable Torches 200 lm 5610R iH6R Headlamp Work

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeDaiwa Saltist Spin Rods ALLE grootte dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Ariat Womannen's Tri Factor 1 4 Zipshirt

Praat met ons meeHendrik was wat laat vanwege zijn atletiektraining en kwam vlak na achten binnen

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Giant Recon HL1600 Recharable Front Licht zwarten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: