welkom om te kopen-Cavallo ReisBindenrefel 5,5 H52 W37 JurkBindenref Insignis schwarz zzdaaa63203-Rijlaarzen & accessoires

welkom om te kopen-Cavallo ReisBindenrefel 5,5 H52 W37 JurkBindenref Insignis schwarz zzdaaa63203-Rijlaarzen & accessoires

Cavallo ReisBindenrefel 5,5 H52 W37 JurkBindenref Insignis schwarz
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk10 Jun 2018 om 2:42 (PDT) je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Vliegen vissen --Diepte Finder Big Game Fly Linede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Chantal Janzen is 5 jaar getrouwd en deelt prachtige foto van de grote dag beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Shimano Shumonho Kamui 8 GEBRUIKT voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Kampioentje!!! @jkrabbe13 @hcoranjerood ❤️militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

De mooiste brief: “Je liet haar beloven weer gelukkig te worden” Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Dynamic Flat Folding Twin Wheel Fishing Trolley Multi Compartimannent Rugzak NGTVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Lange RX 80 W.V. Womannen's Ski laars"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Hodgman Wbcs 12 Vion H-Lock Wade laarzen
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Wil jij super snel aardappels schillen? Kijk dan naar de video hierboven.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Ik kijk naar het afgebroken fietssleuteltje in mijn hand: waarom moet mij dit nu overkomen?controverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Adidas 11Nova FG heren voetbalschoenen FG-Studs 2 varianten van glad leer NIEUW reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Alpinestars Jersey --Alps 8.0 S Jersey 2019 Dark kudde Dark Navy XLdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

MEXICO 1998 CUAHOUTEMC wit, afmeting XLL, AUTHENTISCHE SHIRT ABA SPORT KORTS

welkom om te kopen-Cavallo ReisBindenrefel 5,5 H52 W37 JurkBindenref Insignis schwarz zzdaaa63203-Rijlaarzen & accessoires

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMaglia reggina asics anni 90 nr taglia XL nuova senza Autotellini leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Tent Cgoudwa Arona 5 man dome tent familie tent 5000mm waterdichte camping tent

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Terra Peak Rugzak Slipstream zwart --zwart Lime groenvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensÉén van zes en één van drie

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Nordica Spitfire Pro FDT TPX 12 FDT 0A8032NA 001 Skiing en Snowschoentinggebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensMooie set blauw Speckle Enamelware Camping Gear

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAsics Gel-D Trainer 22 hardlopen Ladies purper F4890 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

FORCELLA AMMORTizzata 26 MTB LOCK-OUT NERA affare leggi descrizione

Praat met ons meeOok spelen gevoeligheid voor spanningen

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Maloja Cycling Jersey Titusm.1 2 schwarz Antibacteriële uv Bescherming Piqueen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: