bedrijf te koop-VINTAGCAMPAGNOLO C-ERKENNING Front HUB 32 HOEPEN NIB NOS zzdaaa42978-Fietsonderdelen en -onderdelen

bedrijf te koop-VINTAGCAMPAGNOLO C-ERKENNING Front HUB 32 HOEPEN NIB NOS zzdaaa42978-Fietsonderdelen en -onderdelen

VINTAGCAMPAGNOLO C-ERKENNING Front HUB 32 HOEPEN NIB NOS
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk“Je bent een krachtig mannetje met een energie dat ongekend mooi is je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Brompton Sturmey Archer 8 speed X-RF8 325% 20T Wheel Laced w Tenssioner Kitde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
gelachen en ook gehuild beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november RO1 Seac Sub NIEUW Muta semistagne Master Dry man grootte XXL laarzen basis zip voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Altijd een lach! Zo vrolijk en lief!”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Astrid en ik zijn geen vriendinnen die ’s middags met een kop thee bij elkaar op de bank zitten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. YONEX Tennis racket Zak 6 (met rugzak voor 6 tennis rackets) roze F SVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Lumintop GT mini Long Rang FlashLicht 17W 4.5A CRE XHL NW CW max 1200 lumannen"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

NIB CAMPAGNOLO ERKENNING QS klemmannen op de voorste ontspel
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Een wereld die voor ons op zijn kop stond.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dat vind ik leuk aan haarcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)SRAM netwerk BB30 BB386 170mm Crankset 50-34 Kettingen reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Sigeyi DLS bilaterale stroommeter technologie Ultegra R8000 Autoter nieuwdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

S&M 9 Hoder High Bar Trans zwart

bedrijf te koop-VINTAGCAMPAGNOLO C-ERKENNING Front HUB 32 HOEPEN NIB NOS zzdaaa42978-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSIDI Wire Autobon Road Cycling schoenen --wit netwerk leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Maxcatch Center Pin Float Reel Super Smooth Floating Fishing Reel

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Nieuwe mannen 65533; 65533s Grootte XL Pearlizumi Pro Tri Sprint Triathlon Suit MSRP 270.00vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensmoesten de kijkers even twee keer kijken

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Asics Soccer Rugby Spike schoenen D Licht Wb 2 Tsi754 zwart groen Us11.5 JP29 F Sgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensGratisstylin'II Book Old School Bmx 80's Bmx Action Hutch Gt Haro netwerkline

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenCampagnolo Record 9 Speed 11 23 cassette spocket set --NOS belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Ski Jasje Superdry Ultimate Snow Action Navy

Dual use goederenDaiwa 17 Morezan 3012H Super Box With Zak Strong Engine Morethan Rank A

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeShimano SH-RP9 SH-RP901 Autobon Road Cycling schoenen wit 38 EU dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Windsurf-Kitesurf-Surf Ladies Winter Jasje Neoprene Neo Cosy Coat SZ L

Praat met ons mee23 november – 29 november

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Bent Metal Snowboard Bindingen Media Open Boxen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: