klant eerst, krediet eerst-Percussion Sologne Skintane Optime WaterBesteendig JachtJasje Wind Shooting Coat zzdaaa62303-Kleding

klant eerst, krediet eerst-Percussion Sologne Skintane Optime WaterBesteendig JachtJasje Wind Shooting Coat zzdaaa62303-Kleding

Percussion Sologne Skintane Optime WaterBesteendig JachtJasje Wind Shooting Coat
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkHeel makkelijk want zo ben je in één keer klaar met je outfit je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Nieuwe Wilson Rush Pro Junior QL Tennis schoenen Briljant blauw Gecko groen afmeting 5de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
‘’Een vriend en vijand’’ beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Zelden Vintage Adidas Originals Jeans 1995 Made In Polen Grootte US 6 1 UK6 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte De jumpsuit is sinds vorig jaar weer terug van weggeweestmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Als Jeroen Pauw hem vervolgens vraagt wat hij voelt nu hij zijn laatste sigaret opsteekt Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Arsenal Home Shirt 19 20 xl adidas officiële aubameyangVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste AWA-SHIMA ION POWER BIG SPEL ROE 1000mt. 0.80 visserijmonofilamannent"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Sleeping Zak for Adults Teens or Sleeping Pad 4Person pop up Dome Tent
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Welke outfit is jouw favoriet?.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met een vriend en een vijandcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)De rivier de Hiko Long John Neopren Hose Paddelanzug Neoprenanzug reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Giro Index Otg zwart T64882 Ski Goggles Unisex zwart, SkiGoggles Girodiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Keten KMC 1 2x3 32 X10L goud

klant eerst, krediet eerst-Percussion Sologne Skintane Optime WaterBesteendig JachtJasje Wind Shooting Coat zzdaaa62303-Kleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSalomon X Straant Mid GTX UK12.5 Hiking Multisport schoenen WaterBesteendig Eu48 NIEUW leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Skylote KOLIBRI Arborist Tree Autoe Kliming HarnessVERZAMELDE DELER

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Grote SM EXTRAME SPORTWEAR Bodyhos Joggingspanty Sports Bodybbuilding 875vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapens— cesco levens (@cescolevens)

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Shimano Reel Yumeya Aluminum Roundpower Handle Knob zwart goud L Typebgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensDaiwa Tanacom Buil 750 tanacom sBindenr gemaakt in Japan

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenExtra lange 3 4 Halo stijl Snooker Cue Case Pool Cue case belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Daiwa BG MagSealed 2500 --NEU 2018 --Salzwasser &m Wallerrolle

Praat met ons meeWat is eczeem en wat kun je ertegen doen?

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Joules Brookdale Womannens Quilted Gilet Marineen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: