ingetogen luxe inhoud-Deda SuperZero Autobon Handlebar --40cm --Team Finish zzdaaa42078-Fietsonderdelen en -onderdelen

ingetogen luxe inhoud-Deda SuperZero Autobon Handlebar --40cm --Team Finish zzdaaa42078-Fietsonderdelen en -onderdelen

Deda SuperZero Autobon Handlebar --40cm --Team Finish
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEen uur later loop ik over een andere afdeling je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is 3520 Napels Macron T-Shirt CompetiBinden Away Match Shirt Jersey Away Gamede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
SANDWICH MET MAKREELSALADE EN WATERKERS beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Shimano calcutta100XT Met aangepaste bas visserij zoet water vrije scheepvaart voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zeg ik hem verdwaasd dat het goed komtmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Heerlijk als lunch of als avondeten met een lekkere salade erbij! Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Snowboard met K2 Bindings Sic ster 51 65533;;11Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Ca plus 10000 grote condiBinden pad, handschoenen, grijze Nichols spike, GM top, Kookbur Zak"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

PRIMO Super Tendraiser pedaal set 1 2 Aluminium Middelbare school bmx vintage zwart NOS
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen het is Nationale Complimentendag!.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Knijp de citroen erover uit en meng goedcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Bike Rear Shock Reserve Fox Shox Spool Valve Glyde Ringen Kogel DYAD RT2 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Shimano Ocea Conquista Limitado 301-PG Izquierdo Baitcasting Autoretediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Tashev Buitenshuis, Kentaurus Trekking Rugzak, Reizende Hiking Rugzak Voor...

ingetogen luxe inhoud-Deda SuperZero Autobon Handlebar --40cm --Team Finish zzdaaa42078-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenNERIS Valkure-1 éénpersoons klapkajak --lichtblauw (Alu PVC) beoordelaars leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

NASA Marine Target 2 65533; 65533;chosondeur mesure alerte profondeur pour bateau Neuf

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Asics Womannens GEL-Kenun hardlopen schoenen Trainers sportschoenen zwart purper Sportsvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensSnijd de sandwich diagonaal door

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Keting Fsa K-Force MTB 39t Wa295 Bcd 86mm 10s 2x10 X-10 Sram ChairRing 39tgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensSRAM 00.2418.079.000 Zahnkranz-KassetteXG-1175, 11-fach 10-12-14-16-18-21-24-28

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenOcean Reef Aria QR w Camera houder Full Face Snorkeling Mask Anti-mist BK L XL belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Castelli Elemannento 2 7X (Air) Her's Cycling Jasje afmeting Groot netwerk Water Repellent

Dual use goederenAdidas Kakari Licht SG laarzen zwart YelLaag Aqua

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeC4 Dolphin Gratisding Spearfing Fins Alle grootte dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

10L Watervrij Fiets Saddle Zak Road Mountain Fietsen achter de racezak

Praat met ons meeEen compliment geven is gratis

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Crankset 32T 34T 36T Breedte Ketenwuil 170mm 175mm Crankkranenen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: