geniet tot 70% korting-Campagnolo Potenza HO Ultra-Torque 11s Crankset --50-34T --170mm zzdaaa21853-Fietsonderdelen en -onderdelen

geniet tot 70% korting-Campagnolo Potenza HO Ultra-Torque 11s Crankset --50-34T --170mm zzdaaa21853-Fietsonderdelen en -onderdelen

Campagnolo Potenza HO Ultra-Torque 11s Crankset --50-34T --170mm
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkLiever voor jezelf zijn je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Ocun OXI HOGE Performance klimschoen door Ocunde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Weegschaal: Party hardy beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november FOX R-SERIES 2 ROD SLEVES 12FT voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte 000 likes en de reacties zijn grotendeels lovendmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

maar jij hebt zin om te feesten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Kizaki kizaki Kizaki Hang stop trecking pole cross zwart HANSTOP KTAE-1001CVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste RockBros Bike Rear Derailleur Cage Pulley Kit Autobon Fiber 17T voor Sram Kit"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Pikeur DARJEEN Jeans Reithors, Vollgrip, Bordeaux
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Bekend Nederland staat stil bij overlijden Aart.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Iemand moet de bruid zijn die besluit hun geliefden mee te nemen naar de andere kant van de wereldcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Nieuwe Salomon XA Discovery mannen's schoen Trail hardlopen Hiking Footwear schoenen US 13 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Ride Compact Vrouwen 65533; 65533;s 150 150cm Snowboarding zwart Pretty netwerkdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

RO1 Seac Sub Muta Stagna Warm Dry Warmdry man CAPPUCCIO SPECIALE SINSE XXXL2P

geniet tot 70% korting-Campagnolo Potenza HO Ultra-Torque 11s Crankset --50-34T --170mm zzdaaa21853-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenViper 787 Electronic Dartmoard, Ultra Thin Spider voor verhoogde ScoRing Area, Fr leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

16mm Witte 3 Strand Multifilamannent x 45 Metres (Floating Rope)

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Desviador Shimano Ultegra Di2 FD-6870 2x11vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensJe bent dol op de kleur wit en dit is duidelijk terug te zien in de decoratie

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Remz HR 2.5 Agressieve mannenu's voor de binnenvaart 11.0 NIEUWgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensProfiel Elite Front Hub zwart

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenL.B.M 1911 mannen Jasje Unlined Spinata Winter Dark bruin Regelmatig belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Camiseta Kappa Oficial Racing Club 2018 Regelmatige mensen (237)

Praat met ons meeEen zelf geïmproviseerde “kapel” is de perfecte setting voor jullie ceremonie

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds BUITENLIFE 60L Hiking Rugzak, lichte WaterBesteendig Reizen Rugzak voor mannen Womeen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: