70% korting op de uitverkoop-da Canna S-200 Royal Colmic Pesca Mare Lago Fiume Autobonio in zzdaaa81628-Hengels

70% korting op de uitverkoop-da Canna S-200 Royal Colmic Pesca Mare Lago Fiume Autobonio in zzdaaa81628-Hengels

Colmic Royal S-200 Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonio
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkwant er zit dus veel meer achter je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is MEGA DEAL Preston InnovaBindens Celcius Thermal Suit Groot.ALLEEN ­65533;­6533;99.99 laatstede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
vertelde Katja eerder over haar dochter beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Sun Pleasure Party Bird Island Voor 6 Persoon Peacock Island Water Float Lounge voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Dat laat eigenlijk al genoeg zien dat je je niet te veel aan kledingmaten moet houdenmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

27 Okt 2018 om 3:41 (PDT) Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Errea nieuwe Skin Football korts in Azure blauw afmeting M L (set van 22)Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Uitstekende ongebruikte Hardy Uniqua forel fly fishing Reel 3 4ř boxed etc."een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

TTT Ahero Tri bar fietsstuur set --42cm --NOS
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Zara en Topshop) een broek in dezelfde maat.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Katja Schuurman deelt foto van dochter Sammie (controverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Torq Mod Fun Surfpord 6FT 8 oranje Pinline Torq Surfboards reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Strachan door Simonis Powder blauw 861 IPA Pool Tour Cloth --6ft of 7ft UK afmetingsdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Astral Rassler 2.0 Unisex River schoen

70% korting op de uitverkoop-da Canna S-200 Royal Colmic Pesca Mare Lago Fiume Autobonio in zzdaaa81628-Hengels

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMuck laarzen mannens Muckster 2 Ankle Muck Buitenshuis toevallig laars, Bark,Otter, 9, M2A900 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

15X(6 pcs Aluminium Aluminum Aluminium Aluminium Alumine D-Ring Sloting Autoabiner Licht maar Sterke C3E7)

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Pikeur Thia Ladies Polartic Top GRATIS UK Shippingvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensblijf voldoende drinken

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, D.A.M MAD-Fender Rodpod voor drie staven zeer stabiel verstelbare stang zakgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensGiro Savix Ciclismo Bici da Corsa SAutope Boa Sistema zwart schwarz-Matt-Glanz

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenNetwerk Paddle Co 10.8'Ride Msl Set Package Stand-up Paddle Sup belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Omer Mix 3d Muta Subacquea Mimetica Neoprene 5mm Bifoderato Camouflage Wetsuit

Dual use goederenShimano DS Advance Warm Jasje Olive Safari Camo Gr. M Winterjack Thermojakke

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeEXTRA DISPLAY DAIWA SUNDRIGE IGLOO MATCH MET UITBREIDBARE MAKKER dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Selle SELLE ITALIA X-LR TM AIR CROSS-1 Rails mangan propos 65533se;

Praat met ons meeEén recept in het bijzonder is nu al razend populair: de

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Nittaku BASALTEC BUTER Table Tennis Bladeen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: