levering direct vanuit de fabriek-afmeting Bug Pathfinder 0 1004-1 Fly 1 0 Autod van 12 24685 Dragon yxqjaa24553-Baits, kunstaas & vliegen

levering direct vanuit de fabriek-afmeting Bug Pathfinder 0 1004-1 Fly 1 0 Autod van 12 24685 Dragon yxqjaa24553-Baits, kunstaas & vliegen

Dragon Fly 1004-1 0 Pathfinder Bug afmeting 1 0 Autod van 12 24685
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkmaar door het roken ziet de een er veel ouder uit dan de ander je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is PANTALONCINI GAZZOLA Ciclismo Vintage Cycle Bike Made in GAZZOLA kortSde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
22 Jun 2017 om 3:22 PDT beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Adidas adiPure IV TRX FG V23686 (Pnetwerkator Absolute precisiekracht Absolute Absolute voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte ogen en haar er minder goed uitmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

22 Jun 2017 om 3:08 PDT Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Tacx T2050 Ironman cycle turbo trainer nieuwe elite kwaliteitVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Avon Royal zwartfish haspel, visspoel, Grice ^ Young, vintage"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Rotor Q Rings ChairRing 40t 120BCD Cycling --Meer kracht 4 Bolt
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Want als het aan de kersverse moeder Terry ligt.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dit is een ziekte die veroorzaakt wordt door het dengueviruscontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Dolomite Wanderschuhe Davos Laag Wp Wmn reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Daiwa Team Daiwa Reis Spinningdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Scientific Angler Fly Line Mastery Trout WF7F GrotE NIEUW

levering direct vanuit de fabriek-afmeting Bug Pathfinder 0 1004-1 Fly 1 0 Autod van 12 24685 Dragon yxqjaa24553-Baits, kunstaas & vliegen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVestes technieken Regatta Birchdale delhi rode jackt Rouge 18353 --Neuf leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Asics Soccer Football Spike schoenen D Licht 3 Breed Tsi751 netwerk Us1128.5Cm Nieuw

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Profiel ontwerp Fc25 HydraBinden Systeem met bite klepvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensOpgelet: dit gevaarlijke insect is gesignaleerd

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Modulaire draagplaat vest molle camo diverse kleuren Fox 65-280gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensDOT Omzet Common Sense Fastener Eyelet Socket laars Cover Set Kit Bimini

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenDeda Superzero Autobon Seat Post --Poolse op zwart 27.2x350mm belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

AZTEQ NEPAL op 2 Persoon 8.9 door 8.4 Foot Sport Camping Tent 100% WaterBesteendig

Praat met ons meedat we alle producten

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Zwart Diamond Sharp End Shell W 656 APIL29 656 Womannen's Mountain Clothingen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: