bespaar 35% -70% korting-Layers Base Bike Cycling --Lange mouw Merino --divers afmetings Vangard yxqjaa84328-Kleding

bespaar 35% -70% korting-Layers Base Bike Cycling --Lange mouw Merino --divers afmetings Vangard yxqjaa84328-Kleding

Vangard Cycling Bike Base Layers --Lange mouw Merino --divers afmetings
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijken dat is nog zacht uitgedrukt je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Daiwa BLAZON 621ULS visspinnerij voor de bas 2019 Nieuw F Sde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zoals je je kan voorstellen gaan beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Petzl Jag Rescue Kit 60 M voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Met wat ik vandaag draag ben ik niet zo blijmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Meghan Markle’s favorite shoe designer Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Mystic Muta Intera Bifoderata Star Zip Posteriore donna 2020Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Deda Zero 100 Performance Bike Stem"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

North Sails Jasje Hobart Licht Softshell blauw zwart Mod.2606-99
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zwart T-shirt en een zwart vest dat van mijn vriend is.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Meghan Markles favoriete sandaal vind je híer icontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Cavallo Demi GRIP marine SS 2019 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Billabong 7 6mm Furnace Autobon X Hooded Winter Wetpak 2018diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Bont Riot TR Cycling schoenen afmeting 11 (uk) Eur 46.5 BNIB

bespaar 35% -70% korting-Layers Base Bike Cycling --Lange mouw Merino --divers afmetings Vangard yxqjaa84328-Kleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenCreature Martinez Last Strike 8.6 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Lenker Alu Accosato 22 Hohen Falte rot FANTIC Versuch 7 DAYS 241

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat NHL Tgoudnto Maple Leafs Fanatics Branded Alternate Breakay Jersey Shirt Topvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensVerwarm de oven voor op 175ºC

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Beulah G2 Platinum 12ft 8in 6wt Spey Rodgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensBMX 4 Bolt USA Made by RENNEN 4 Bolt 104 Threled 41T ChairRing (zwart)

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenComplete Starter Coarse Float Fishing Kit Set.DAM 12ft Rod, Reel, Box, Tackle belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Elite ELBJGY Birdseye Maple w kudde Stain Break Jump Pool Billiards Cue Stick

Dual use goederenDAMannen SKI SBindenFEL schuhe BOET ATOOM HAWX MAGNA 75 W 26 26,5 EU 40,5 41

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeWielen cp. AFTERB.Meer mtb 27 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Selle SMP T1 Triathlon Racing Saddle Steel Rails 257 x 164mm zwart Leer

Praat met ons meeZou het een hint zijn?

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Her's SUPERME Reach Hybride Zip Front Jasje 3XLen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: