grote korting-Nieuw Beal Zenith 9.5 70m Rope, blauw of Oranje yxqjaa43878-Klimmen / bergbeklimmen

grote korting-Nieuw Beal Zenith 9.5 70m Rope, blauw of Oranje yxqjaa43878-Klimmen / bergbeklimmen

Nieuw Beal Zenith 9.5 70m Rope, blauw of Oranje
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkmet dezelfde concurrenten je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is 1.55-2.3KG Buitenshuis Camping Sleeping Zak Hiking Reizen Warm 225cm5cm5cm75cccc7cmde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
ouders geruimd bleek of beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Selle Italia Sella SP-01 Boost Kit Autobonio SuperfLaag S 130x250 mm, Nero voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte besef dan dat de ijsbaan dezelfde is als altijdmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Moeite met loslaten? Dit is dé truc van spiritueel vlogger Manon Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Meindl Womannen's Bhutan MFS WaterBesteendig Leer wandelen laarzenVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste WAS 344.00 UA van GK blauw Fluweel blauw zwart Foil Swarovski Crystal Leo Sz Sm"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Canecreek EE Brakeset Remmannen Reguliere berg
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Interview: schaatslegende Yvonne van Gennip en.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar het kleine meisje in deze video vindt de ervaring doodengcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Royal Wulff Bermuda Driehoek Taper Intermediate... TT9I NIEUW VRIJ SCHEPEN reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Sterling Gym Phenom Climbing Rope --10.3mmdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Nitto RM-3 handvat 31.8mm klem

grote korting-Nieuw Beal Zenith 9.5 70m Rope, blauw of Oranje yxqjaa43878-Klimmen / bergbeklimmen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenRadsportbrille X-Licht Rahmannen rot reflectiBindenrendes verrot Glas Easun leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

MAGLIA ROMA TOTTI 2006 2007 DIADORA S PLAYER GESTELD BARILLA

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Adidas mannen DFB DUITSLAND Training Top Football Climacool L S Soccer Jersey AI5522vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensDronken vrouw probeert haar eigen hond te verdrinken - Libelle

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Shimano Road Cycling schoen SH-R241B, EUR 48 zwart blauw Nieuw oud Besteandgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensShimano SOARE SS S76UL-S Ultra Licht fishing spining rod 2018 model

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAdidas Womannen's Aquasport Bikini (BP8864) Water Zwemmannen dragen belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

2019 ASTANA JERSEY HOBBY CYCLING PRO TOUR DE FRANKRIJK FGLSANG LUTSENKO SANCHEZ

Dual use goederenPenn 113H Senator 4 0 Speciaal Conventionele VisserijReel Made in USA

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeVan JAPAN ZEAK wetsuit voor mannen Lange mouw voorjaarsveer Surfen Zwemmannen M dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

15L Buitenshuis Sports Camping Wandelen Militaire Bike Zak Rugzak Helmet Net Rugzak

Praat met ons meeHij kan nu beter met alcohol omgaan

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Scubapro Defiizione 6,5 mm man Halbtrocker Muta Immersione Nuovo daen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: