creatieve producten-Tusa Visio Tri-Ex Schnitorchel Reise Set yxqjaa23653-Scubaduiken & snorkelen

creatieve producten-Tusa Visio Tri-Ex Schnitorchel Reise Set yxqjaa23653-Scubaduiken & snorkelen

Tusa Visio Tri-Ex Schnitorchel Reise Set
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkwas Dieuwertje al in verwachting van de kleine Lulu (1) je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Head Supervorm I.Magnum Sw Ski Prd 12 GW Binding mannen Alpine Ski Rennen Setde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Hij zit dan ook helemaal alleen in de bus beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Cinelli SCATTO Cycling Fiets Saddle Fiets Seat SMILE CREST Graphics zwart voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte De twee gaven elkaar het jawoord in Park Frankendael in Amsterdammilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

De hond nam dus op eigen initiatief de bus Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Goed.De Typo Hybrid Camber Snowboard, 161cm 2020Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Legende Pantalons Asics Ess Winter Stratch 134097 0904 noir S Surv 655533;;temannent Pants"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Geoff Anderson broek Urus 5 zwart M-XXXL 100% waterdicht NIEUW 2019
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen deelt Jan toch een mooi kiekje van het stel.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met want er zijn genoeg mensen die de reizende hond in huis willen nemencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)FIZIK TPR5PSPU12010-450 Wit zwart 45 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Zwart VA321 PRO TAPER VALHALLA VIKE LAAT Billiard Pool Stick LIFE WARRANBindendiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Super Record Ergopower 12-Speed Rechts-Lever Body

creatieve producten-Tusa Visio Tri-Ex Schnitorchel Reise Set yxqjaa23653-Scubaduiken & snorkelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVintage 1970's Coleman Groot netwerk Cooler 28 655533; X 15.5 default; 65533; X 16 65533; 65533; leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Lenker Alu Accassato 22 Hohen Falte rot BETA-PROBE 2006

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat 1mm Her's Hurley FUSIE Jasjevredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapens“Als er friet zonder zout wordt besteld

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Grijze GR80 Streamflex 10 35;3 4pce Fly Fishing Rodgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapens[Mizuno] P1GA185809 Morelia Neo KL AS mannen Soccer schoenen sportschoenen groen

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenRO1 CRESSI SUB MUTA MEDAS donna KIT giallo PINNE GUANTI CALMARI MASCHERA TUBO belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

BMC Autobon Road Fork reserve

Praat met ons meewarme woorden te kiezen

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Konig Grandgester met Gusset US 8 (39 cm kalf 45 51 cm hoogte) GOEDKEURingen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: