bekend vuur-deg 40 Flash Kilo REI ultraLicht ganzen neer slaapzak regelmatig 750 yxqjaa83428-Slaapbenodigdheden voor buiten

bekend vuur-deg 40 Flash Kilo REI ultraLicht ganzen neer slaapzak regelmatig 750 yxqjaa83428-Slaapbenodigdheden voor buiten

REI Kilo Flash 40 deg ultraLicht 750 ganzen neer slaapzak regelmatig
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkHet wordt ook weleens gebruikt in rechtszaken je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Rijd Algorhythm Snowboard 2020 (154)de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
ligt sauna Het Friese Woud beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Warrior Covert QRL 3 Eishokey Handschuhe Hockey schwarz Senior Junior voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Dan wordt er bijvoorbeeld gekeken naar hoeveel ruimte er tussen de woorden zitmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Hoe je ideale saunadag er ook uitziet Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Buffalo Tecmax Shirt Technische Windproof Jasje, M zwart netwerkVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Henderson Aquatics Medium Wetsuit 2.5 Mm Duiken Lange mouw zwart Maxx"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Camping tent Mckinley Familien-Zelt familie 10.4 Persoon Tent Tent
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen En mensen die niet klein en ook niet groot schrijven.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar is dat wel zo terecht? Hier 9 redenen om juist wél koolhydraten te etencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)BROKS CANDEN TOTE [Kleur Grijs honing] reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Asics Sol Speed FF mannens Gents Tennis schoenendiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

NIB Giro Private R zwart Gum MTB Bike schoenen afmeting US 10.5 EU 44

bekend vuur-deg 40 Flash Kilo REI ultraLicht ganzen neer slaapzak regelmatig 750 yxqjaa83428-Slaapbenodigdheden voor buiten

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenEa7 Emporio Armani Trui Emporium Armani Ea7 groen-XL leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Charg description 65533; Coyote Paris Rue 149mm Yole Complete --Mini-Cruiser Compleet

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat 4 AIHUA Rods,2.4m 8ft, GW 4 kg--8 lb,2 Stuk Rodvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensWant Kerst is mijn favoriete periode

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Derailleur vtt ar 9v. deore m591 sgs noir --fabrikant Shimanogebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensPikeur Reithory Modell Alise Grip schwarz --Sonderpreis -

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAsics Road Hawk FF 2 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Nieuwe -Garmin (Silva) 70UN Sailing Compass -zwart --Gratis Shipping

Dual use goederenSchnur STROFT GTP Typ R Geflochtene 1000m dunkelbraun Angelsehne Angelleine

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeTSL-1000M True 1000 MTB Koplicht dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Nieuwe Deuter Aviant Duffel Pro 60L

Praat met ons meezangkúnsten? Willem-Alexander is niet voor niets een koning – en geen zanger

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds REGGISELLA RITCHEY WCS C260 31,6 X 400 zwart Nero 2014en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: