geniet van 50% korting-Hiking draagbaar Pot Camping Groot Buitenshuis Picnic Cookware 4.4L 700g Koken yxqjaa63203-Camping kookbenodigdheden

geniet van 50% korting-Hiking draagbaar Pot Camping Groot Buitenshuis Picnic Cookware 4.4L 700g Koken yxqjaa63203-Camping kookbenodigdheden

Groot Camping Pot draagbaar Hiking Buitenshuis Koken Picnic Cookware 4.4L 700g
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijksoms iets té enthousiast je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Hagl.Fs Stratch Malung Groot 25l groen T60818 Rugzaks Unisex groen, Rugzaksde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Wil je graag helemaal stressvrij op vakantie? beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Helikon-Tex Combat Patrol Uniform broek slangen -NyCo- PenCott Sandstorm voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Van puur tot wit en van tiramisu tot karamel-zeezoutmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Minirokjes en je roes uitslapen tot diep in de middag bijvoorbeeld Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Void Womannen's Ride Bib korts 2017 --Groot(14) - zwart --RRP {65533;}. 124.99 NIEUWVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste CAMPAGNOLO CHORUS 10 CRANK SET, NIEUW IN BOX "een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Mountain Hardwear Trango 2 blauw T23425 Voetafdrukken Unisex blauw, Voetafdrukken
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Alle paaseitjes zijn eerlijk geproefd en beoordeeld.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Geld is niet de sleutel tot gelukcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Guard.TRACK BB386 49T N1 170 reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Mares X-stream XL GeelZwarte T33368 Open Heel Fins Unisex YelLaagZwarte Maresdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Adidas Adizero Prime LTD Boost mannens hardlopen schoenen --zwart

geniet van 50% korting-Hiking draagbaar Pot Camping Groot Buitenshuis Picnic Cookware 4.4L 700g Koken yxqjaa63203-Camping kookbenodigdheden

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenX Bionic Technology zeldzame thermo-lange mouwen wielersport grootte L leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Drop Bar Bike Handlebar Easton EC70 AX Di2 zwart 31.8x420mm

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat WychHout Riot Autop Rods ALLE grootte 10'-12'Autop Rods buy 2 get 1 Gratisvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensHaal nooit Ikea-meubels uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te zetten

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Sportasub J60 Pants 5 Mm zwart T47897 Wet pakken Unisex zwart, Wet pakken, duikgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensSkechers Elite Flex Hartnell Trainers hardlopen schoenen mannen's sportschoenen Trainers 19

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenBioaktive Sportif Petit Gel Ouvert zwart S belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Adidas Performance mannens Harden Vol 2 Basketbal Trainers schoenen --purper --12.5UK

Praat met ons meedoe er de tijm bij en dek af

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Kit 750w per biciclette elettriche con il display a kleurien de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: