beste prijs en de nieuwste stijl-ISSUE PLAYER 17 2016 jersey JUNIORS \355; 16 Wilmar BARRIOS MATCH NIKE BOCA yxqjaa42978-Voetbal

beste prijs en de nieuwste stijl-ISSUE PLAYER 17 2016 jersey JUNIORS \355; 16 Wilmar BARRIOS MATCH NIKE BOCA yxqjaa42978-Voetbal

BOCA JUNIORS jersey 2016 17 PLAYER ISSUE \355; 16 Wilmar BARRIOS MATCH NIKE
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk“Je bent een krachtig mannetje met een energie dat ongekend mooi is je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Abu Garcia Iaconelli IKE Signature Casting Rodsde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
gelachen en ook gehuild beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Selle Italia Sera Sp 01 Boost S.FLaag Ti316 Blk L voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Altijd een lach! Zo vrolijk en lief!”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Astrid en ik zijn geen vriendinnen die ’s middags met een kop thee bij elkaar op de bank zitten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Aanstadt Das Deerskin Full Seat Horse Riding Breeches zwart zwart afmeting S 225Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Rip Curl Womannens Dawn Patrol 4 3mm GBS Chest Zip Wetsuit zwart wit Sleeve"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

De haak wordt vervangen door Deps Bull Shooter 190
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Een wereld die voor ons op zijn kop stond.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dat vind ik leuk aan haarcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)SG Litvate Cricket Batting Legguard Voor Junior Linker Speler afmeting Jongens reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers COMPOST MALLA CORTA DIE HOMBRE TRIATHLON ONDER CONTROLEdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

100pcs 5cm 2.1g plastic visgerei Crankbait Lure harde aas

beste prijs en de nieuwste stijl-ISSUE PLAYER 17 2016 jersey JUNIORS \355; 16 Wilmar BARRIOS MATCH NIKE BOCA yxqjaa42978-Voetbal

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenLoeffler 3 4 Basic zwart T40500 Cycling bibs Male zwart, Cycling bibs Loeffler leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Easton Havoc 800mm en 35mm Direct Mount Stem Downhill Mountain Bike Combo groen

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Framed 32h 197mm x 12mm 11 SPD SRAM XD Rear Hub Sz 19mm x 12mmvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensmoesten de kijkers even twee keer kijken

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Shimano Ultegra FC-R8000 Crank set w BB, 2x11S 165 170 172.5 175mm,50 52 53Tgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensHagl.F L.I.M. Essens Jasje W 48L 603936 48L Womannen's Mountain Clothing

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenMaxpedition OCTA Versipack Einsatztasche mit Taschenlampenhalter, kaki belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Simms Fishing SuperLicht Pants --Oyster --Groot --NIEUW GEWELD

Dual use goederenHardy LRH Lichtgewicht Silent check legeRing forel fly haspel voor verzamelaar hengel

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeAbu Garcia Lille Superior Superior 2500SH [NIEUW] dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

US Special Spec Ops Softhel Army Tactical Soft Shell Jasje Coyote afmeting

Praat met ons mee23 november – 29 november

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Big blauw AL1200NP-II Dive Lichten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: