bekend vuur-Adidas Terrex Swift R2 GTX Gr.47 Wandelaars Nieuwe yxqjaa22753-Wandelschoenen en -laarzen

bekend vuur-Adidas Terrex Swift R2 GTX Gr.47 Wandelaars Nieuwe yxqjaa22753-Wandelschoenen en -laarzen

Adidas Terrex Swift R2 GTX Gr.47 Wandelaars Nieuwe
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBedenk waar je bereid bent wat meer aan uit te geven je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is NJ-89 --NJS Girls Keirin Stem by NITTO (Nitto)de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
7 Jan 2017 om 5:39 PST beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november 5.11 Tactisch --Jasje 5 in 1 Navy blauw --Grootte M voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Stel van tevoren het budget vastmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

14 Nov 2016 om 8:42 PST Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Parel izumi --vrouw infinity windbl hoody --gr. xs --farbe dahlia zwartVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Nieuwe Salomon X Ultra 3 Mid GTX mannen's laars Dark Sapphire Hike schoen laarzen US 10.5"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Sombrio Laagline mannen's Mountain Biking korts blauw Extra Groot
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Spreek af wie het voor-.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Er bestaan echter wel genoeg manieren om te voorkomen dat je een fortuin kwijt bentcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Alpha Tackle TRGR VIER (Tragia Fords) 904 M uit Japan reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Preston innovaBindens Magnitude Reel 320diepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Voor lange reizen Cycloop Bib korts Met Zijde zakbroek korte broek van de Bestee kwaliteit

bekend vuur-Adidas Terrex Swift R2 GTX Gr.47 Wandelaars Nieuwe yxqjaa22753-Wandelschoenen en -laarzen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenPikeur Ines Ladies Functionele Shirt in Thyme AW19 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

2572 Italië Authentic Shirt Jersey Lange mouw Marchetti Italië Shirt Goals

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat NIKE MERCIËLE SUPERFLY IV FG UK 7,5 US 8,5 FOTOLL laarzen SOCRATESvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensDenk bijvoorbeeld aan deze

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, HET NOORD FACE IMPENDOR Capuchon roze --800 DOOD HET GEZONDHEIDSjack van VROUWEN --Lgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensAdidas Wandertag 3in1 Doppeljack Outgourjacke Winterjack Regenjacke, AA1923

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenUS Divers 2015 Adult Full Wetsuit, zwart blauw, XL --262620 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

2018 Kookaburra 850L Langcut Wicket Keeping Handschoenen NIEUW

Praat met ons meetoer : 3 losse ( 1 stokje) * 6 losse

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Arcteryx Alpha Fl 45 Rugzak zwart Zaino Nero 18679 BLKen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: