40% lagere prijs-hardlopen 270 Trailroc Womannens Inov8 Sports Trainers sportschoenen oranje roze schoenen yxqjaa82528-Sportschoenen

40% lagere prijs-hardlopen 270 Trailroc Womannens Inov8 Sports Trainers sportschoenen oranje roze schoenen yxqjaa82528-Sportschoenen

Inov8 Womannens Trailroc 270 hardlopen Sports schoenen Trainers sportschoenen oranje roze
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkwas de belangrijke boodschap van William je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Her's Hyperflex VOODOO 5 4mm Hooded Front Zip Fullsuitde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
push-ups en buikspieroefeningen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Fox FLOATX2 Fabriek 250x70mm Ti-nitride 2-Pos AM Shock 2020 zwart oranje Logo voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Niemand hoort gepest te worden door zijn of haar geaardheid”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Hardlopen komt ook voor in de training Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. EE Wings 170mm Titanium Cranks Cane CreekVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Majestic nieuwe YORK METS JOSE REYES Baseball Jersey Shirt Topmannenss sz 2XL"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Kastelli bib korts 3xl Nieuw
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen ” Nadat de prins de negen mensen had ontmoet.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar de trainers proberen ook het plezier in het sporten te vergrotencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Snowboard SLASH Snow Board BRANINSTORM Snowboard 2020 Snow Board Winter reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers TEMPTABinden VAN SKI PRO BINDINGS XPRESS JR 7 B83 WITTE zilverdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Snowbee XS WF3F Floating Fly Line --Ivory, 90 ft

40% lagere prijs-hardlopen 270 Trailroc Womannens Inov8 Sports Trainers sportschoenen oranje roze schoenen yxqjaa82528-Sportschoenen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenAbu Garcia Revo Bigshooter Wm60-L [Giapapone Importazione] leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

FLR F-65 II Cycling schoenen MTB zwart mannen's vrouw (grootte UK 6, Eu 39)

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Kappa slippers slippers Hombre sportschoenen slippers Volante 6185vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensOnder andere Bootcamp Nederland en The Bootcamp Club organiseren deze trainingen in de natuur

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Suedwind Soft Chaph French Calf Tailonetwerk Fit zwart Chaps Leer Shaftgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensNieuwe Womannen 655533;; s Salomon SX 50 5.0 Lady Snow Ski laarzen zwart en purper afmeting 23 (5.5)

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenOkuma Ceymar XT Match FD Moulinets Match NEUF 2019 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

McDermott G-Series --G321 --Pool Cue Stick --G-Core Shaft --GRATIS SOFT CASE

Dual use goederenFork strada Autobon 1-1 8 1,5 disc flat mount 12 100mm 01011005 RIDEWILL BIK

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeGORE BIKE WEER Fusion So Pants.Camouflage. Wind Stopper. dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Fenix Hl40r Cree Xp-V2 Led Headplat, Rechargeable per USB-kabel, Focuseerbaar

Praat met ons meemaar daar is normaal gesproken altijd een ander lid van de koninklijke familie bij

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Patagonia Down Trui Insulated Down Jasje, M Classic Navyen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: