tot 34% korting op alle producten-65533;655533;RMICA CAISETA HANSEN HELLY manGA LARGA W HH LIFA MERINO 1 ZIP AZ vrouw yxqjaa81628-Fitnesskleding

tot 34% korting op alle producten-65533;655533;RMICA CAISETA HANSEN HELLY manGA LARGA W HH LIFA MERINO 1 ZIP AZ vrouw yxqjaa81628-Fitnesskleding

HELLY HANSEN CAISETA 65533;655533;RMICA manGA LARGA vrouw W HH LIFA MERINO 1 ZIP AZ
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBelangrijk: let op deze 6 dingen nu er deze wee je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Klassieke B James Richard Walker Mk 4 rietkarper avon vishengel rode zweepslagende functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zorg ’s ochtends voor zo veel mogelijk daglicht beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november COULUMBIA CHAQUETA SOFTSHELL vrouw -3-u Cascade Ridge Jasje voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Daarom heb jij last van een ochtendhumeur (en anderen niet)militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Leg ’s avonds alles klaar voor de volgende dag Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Knog Blinder Mob The Face TwinfackVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Pikeur BAILA GRIP SOFTSHELL donkere schaduw AW 2019"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Legges voor vrouwen PUZLE blauwe Extreme Hobby Training GYM MMA BBJ
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Als ik op mijn werk aan mijn 3e kop koffie zit.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dan wil je natuurlijk geen nieuwtje missen terwijl je in de keuken staatcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)SALOMON Snowb.Rival (4030729) Snowboard ehem.UVP 299,99 EUR reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Vittoria Hora-U, wit, 39.5 EU 7.25 D USdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

C-Skins mannens Rewinetwerk Zipperless 3 2 Wetsuit zwart

tot 34% korting op alle producten-65533;655533;RMICA CAISETA HANSEN HELLY manGA LARGA W HH LIFA MERINO 1 ZIP AZ vrouw yxqjaa81628-Fitnesskleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMitchell Avocast Gratis Spool FS 6000 FreilaFrolle Karpfreville AllRennend Feeder leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

SRAM X01 Eagle DUB Crankset

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat PInieuweOOD HUNTER PRO XTREME TRUSERS --MOSS GROENvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensluchtige kleding te dragen verkoel je je lichaam al een beetje

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, NIEUW NIKE Womannens WILL WARM hardlopen Capri Straghts-zwart YelLaag [XS] 59841-016gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensDeda Zero 100 Stel --100mm --zwart on zwart

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenBayer Monaco Original ADIDAS Original calcio maglia shirt Official EA SPORTS XL belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Kingsland Alamana Show Jasje (151-sj-049=) -Verkoop

Dual use goederenCanvas 1950's ridge tent --Andrew Merryfield Ltd.

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeCamiseta casa match droeg Olympique Lyon 2018.afmeting L Fekir dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Richtsnoer Reel Master Groot Arbor 9 11 Reel

Praat met ons meesomber en vijandig van

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds KLOKOV WINNAAR WEIGHEFFENDE SINGLET Gewichtheffende Suits CrossFiten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: