nieuws over nieuwe producten-Spirit Gratis 3 VAN SET CTX 3LB 40MM RUIMTE KARTRODS 12FT yxqjaa46578-Hengels

nieuws over nieuwe producten-Spirit Gratis 3 VAN SET CTX 3LB 40MM RUIMTE KARTRODS 12FT yxqjaa46578-Hengels

SET VAN 3 Gratis Spirit CTX 12FT 3LB 40MM RUIMTE KARTRODS
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk“Je bent een krachtig mannetje met een energie dat ongekend mooi is je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Salewa Puez PTX 3 Layer Womannen's Jasje uk 14 WaterBesteendig Rain Jasjede functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
gelachen en ook gehuild beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november BROKS SILL ZELF5533; 65533;N BROKS CAMBIUM C19 (zwart NATUUR) voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Altijd een lach! Zo vrolijk en lief!”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Astrid en ik zijn geen vriendinnen die ’s middags met een kop thee bij elkaar op de bank zitten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. SHImanO RSX 8 SPEED BICYCLE 170 MM 52 42 30 MOTOR CRANKET 130 74MM BCD FC-A417Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste G Loomis IMX-Pro Spin Jig Rod 722S SJR 6'Medium Spinning IMX-PRO722SJR Fast Tip"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Maximus Professional 10 Layer Tips Per 25 Cue Components Building Supply Repair
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Een wereld die voor ons op zijn kop stond.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dat vind ik leuk aan haarcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)WILSON STROKE Junior Tennis schoenen --zwart blauw --Auth Dealer --jeugd sportschoenen reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Shimano Deore M506 MTB Hydraulic Disc Rem Set Front&Rear 800mm 1650mm 1400mmdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Uzaki Nissin Weinig Armor 6F uit Japan

nieuws over nieuwe producten-Spirit Gratis 3 VAN SET CTX 3LB 40MM RUIMTE KARTRODS 12FT yxqjaa46578-Hengels

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenZwart Magic Equalizer Fighting Belt and Harness Set Gimble Gimbal NIEUW bij Otto's leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Mr-ride 6pawl,54T MTB Mountain Bike Rear Hub 24H Shimano 11 Speed zwart 2016

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Galvan Fly Reel Torque T-8 Grote Arbor Reel GROOT NIEUWvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensmoesten de kijkers even twee keer kijken

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Multisporthory Bergfieber ENDURO grau burgund Gr. S (1 St. 65533;osap65533ck)gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensEurostar AW19 Riding Jasje BABS --Champagne

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenMcfk Autobon Sattelklemme Design ^ Sub5 \ 35351; belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

6 Hooks Sabiki Rigs Makerel Fish Saltwater Lure Fish afmeting 8, 10, ^ 12

Dual use goederenAdidas Adipower Kakari 3 Rugby laars Grootte 9.5

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeShimano Triton Beastmaster 20 30 2 Speed Wrecking Big Game Reel Svc'd GRATIS POST dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

(3EUR M) Flegonit Gancho de Acero Pesca por Metro --rood 7x7 0,36mm Longitud

Praat met ons mee23 november – 29 november

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Nieuwe Merrell Siren Strap Q2 Vrouwen's Sandal zwart Lady Hike Trekking Sandals US 7en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: