beroemd vuur-Petzl Rope 100 M Parallel blauw 10,5 MM yxqjaa86128-Klimmen / bergbeklimmen

beroemd vuur-Petzl Rope 100 M Parallel blauw 10,5 MM yxqjaa86128-Klimmen / bergbeklimmen

Petzl Rope 100 M Parallel blauw 10,5 MM
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkGeorge gaat overal mee naartoe met Bella je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is SAutope MTB SPINING Northwave STRIKER SBS zwart schoenen MTB NORTHWAVE STRIKER SBSde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
We moesten er hard om lachen en daarna gingen we allebei weer door met ons eigen leven beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Surefire elke dag Licht 2, 5 1200 Licht LED FlashLicht zwart EDCL2-T voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zo gaat hij ook met haar mee naar schoolmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

zagen we hem thuiskomen Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Hydro Flask 21 oz Water Bottle --Stainkless Steel] Vacuum Geïsoleerd --Standard MVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Salomon District Snowboard Binks Medium Oil groen (US mannen's afmeting 7-9.5) 2020"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Gloednieuwe TUSA Scuba Duiken Snorkel Mask TM-7500Q wit Splendive II Glass
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Franse appeltaart met frangipane.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met daar moet ik op mijn leeftijd toch niet meer aan denkencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Gorilla Wear Bruce mannen display; 65533; reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Megabas Lip Inbait SG groen Ocean ongebruiktdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Triumph 765 Straat Triple S 2018 ASV C5 Lever Set Brake Clutch zwart Long

beroemd vuur-Petzl Rope 100 M Parallel blauw 10,5 MM yxqjaa86128-Klimmen / bergbeklimmen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenCOLUMBIË laarzen APRESKI vrouw WheatLEIGH kortY MA leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Scotland Rugby World Cup 2019 Team Korte mouw Jersey mannens blauw Fan Top Shirt

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat 0,09 Eur Metri Autopleads SiBra2 0.25mm --1.200 Metri Intrecciato Hauptschneusvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensTekort aan vocht zorgt er namelijk voor dat spieren minder goed functioneren

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Shimano Ultegra R8000 11 Speed Road Bike Cassette 11-28T 30T 323 34Tgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensQTY.100 Pedometer Step Counter Fitness LCD Screen Simple ABS Digital Display

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenHead Ladies Skilaarzen Adapt Edge 90 Mya HF transparante zwarte belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

92.Ronix Frank Wakebord Bindings 2017

Dual use goederenCoLab Componenten 15x150 mm Koolstoffork

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeCAMPAGNOLO Recherche skeletten De voorkant VGC 9 Speed era Nee. dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Dare 2B Womannens Ladies Opacus Jasje (RG3375)

Praat met ons meeBekijk hier het bakfilmpje van deze heerlijke Franse appeltaart:

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Trangoworld Hbt 35l kudde T7332 Rugzaks Unisex kudde, Rugzaks Trangoworlden de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: