nieuwe stijl- 250 75 9.5MM 15. Amm.DBCOIL-CS yxqjaa65903-Fietsonderdelen en -onderdelen

nieuwe stijl- 250 75 9.5MM 15. Amm.DBCOIL-CS yxqjaa65903-Fietsonderdelen en -onderdelen

Amm.DBCOIL-CS 250 75 9.5MM 15.
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkHet resultaat? Check bovenstaande vlog! je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Hollis LED Mini 3 Onderwater Backup Scuba Duiing FlashLichtde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Ik kon niet meer stoppen met huilen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november B Vertigo Sander mannen's Full Seat Riding Breeches Medium Waist Pleitte Front voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Dat vrouwen minder bewegen dan mannenmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Door met mijn omgeving te delen hoe ik mij voel Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Quikzilver Jongens Synrro 3 2mm Back Zip Neoprenanug Nite blauw blauw Ribbon Eqkw1Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Patagonia Torrentushell Jasje W Geode purper 83807 GEOP "een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Vibram Fivefingers V Alpha kudde T29989 Trail hardlopen schoenen Vrouw kudde
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen “Ze houden juist minder tijd over om te trainen.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar erover praten helptcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)183 x 51 x 5 cm Venture Inflatable Camping Hiking Trekking Mattress --zwart reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers BY2979 STAN SMITH Womannen sportschoenen schoenen Navy blauw Colour Hitdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Asics Gt 2000 5 Lite-Show Nero-giallo

nieuwe stijl- 250 75 9.5MM 15. Amm.DBCOIL-CS yxqjaa65903-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenJanSport Klamath 75 Hiking Daypack leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Scientific Anglers Sonar Titan Big Water Taper Max Sink... WF500S NIEUW GRATIS SHI...

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat F2 Wakeboard Ride V3.0 141 cm 2019 Obrien Clutch Wake Binding 41-44, 5 Euvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensMaar wat gebeurt er dan eigenlijk precies?

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Patrick Power X mannens Rugby Union laarzen zwart wit Trainers Footweargebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensRARE FIFA 1950 WERELD CUP CHAMPION BRAZIL Football Soccer Track Jersey Pants

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenImamatsu Ayuroid 1803D Realisme Popular Re-Burning kleur Ginseng belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

FRADY FELPA ZIP E CAPPUCCIO FELPA man MS204L01 B220

Praat met ons meebovenaan bij je zakken

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Tree Deep Rexmoor Trousers 100% WaterBesteendig Ademhalingsbaar Buitenshuis Hunting Fishingen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: