goedkoop online-Bike Bike Road Autobon Fiets Drop rise Handlebar 31.8 380 400 420 440mm Bar yxqjaa45678-Fietsonderdelen en -onderdelen

goedkoop online-Bike Bike Road Autobon Fiets Drop rise Handlebar 31.8 380 400 420 440mm Bar yxqjaa45678-Fietsonderdelen en -onderdelen

Autobon Road Bike Bike Fiets Drop Bar rise Handlebar 31.8 380 400 420 440mm
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEen uur later loop ik over een andere afdeling je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Frame voor fietsen Spare Mondraker Zero BeaRing Kit 17 zilverde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
SANDWICH MET MAKREELSALADE EN WATERKERS beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Campagnolo Reme super record pads x8.Losse b voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte zeg ik hem verdwaasd dat het goed komtmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Heerlijk als lunch of als avondeten met een lekkere salade erbij! Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. NIKE LUCHTMAX EFFERT (7053-106) KLEUR WITTE zwart netwerkVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste 2019 O'Neill Hyperfreak Comp 4 3mm Zipperless Anzug Abyss Tagglo 4971"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Adidas mannen Energy Boost Training schoenen hardlopen zwart sportschoenen GYM schoen CQ1762
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen het is Nationale Complimentendag!.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Knijp de citroen erover uit en meng goedcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Raden van de zeventiger jaren Combisa SPAIN skewers Gratiswheel Sachs Maillard keten Sedis reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers CM8271 adidas Ultraboost Laceless Parley Training hardlopen schoenendiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Hoogland 100% Wool Tweed Shooting Gilet Waistcoat Traditionele Tailonetwerk Quality

goedkoop online-Bike Bike Road Autobon Fiets Drop rise Handlebar 31.8 380 400 420 440mm Bar yxqjaa45678-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenHorka Dames lange paardrijlaarzen Amber BLING DImanTE STRIP ALLE SINSES CALF leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

BRAND NIEUW Technine RANGER Snowboard LICHT GRIEY 146cm DS17 BEPERKT VRIJGIFTE RARE

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat 14mm Royal blauw 3 Strand Multifilamannent x 50 Metres, Floating Rope Softline Ropevredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensSnijd de sandwich diagonaal door

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Type voor rolstoelen Oorspronkelijke gemodificeerde versie GezondheidsCushion Backachegebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensNieuwe Camelbak Chute Mag Vacuum Ins.Fles 1.2L Hiking Water Container Paars

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenFLY VISSERIJPOL DOOR MARTIN --8'2 Stuk Fly Rod belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

NOS NIB Campagnolo 1037 a Record Strada Superleggeri SL Pedale Nuovo Super

Dual use goederenLamar Viper SNAKE 154 Snowboard 2020 FLaag Alpha Bindings BOA laarzen NIEUW

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeMIZUNO HINERI Rennen BT SOFTSHELL W GIUBINO MET donna J2GE9701 09 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Errea Orion Football Shirts (Lange mouw) (set van 16)

Praat met ons meeEen compliment geven is gratis

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds BROKS SILL ZELF5533; 65533; N BROKSSWIFT (A. BROKKEN)en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: