goedkope online verkooppunten-Bicycle Road Womannen's SH-RP3W Shimano schoenen Race Fietsen Laag Profile kudde yxqjaa85228-Fietsschoenen en overschoenen

goedkope online verkooppunten-Bicycle Road Womannen's SH-RP3W Shimano schoenen Race Fietsen Laag Profile kudde yxqjaa85228-Fietsschoenen en overschoenen

Shimano SH-RP3W Womannen's Road Bicycle schoenen kudde Race Fietsen Laag Profile
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBelangrijk: let op deze 6 dingen nu er deze wee je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is NASH KNX 3 ROD POD GRATIS POSTde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zorg ’s ochtends voor zo veel mogelijk daglicht beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november CEP winter wingtech shirt lange mouw mannen elektrische blauwW86TN6 Bessere Haltung voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Daarom heb jij last van een ochtendhumeur (en anderen niet)militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Leg ’s avonds alles klaar voor de volgende dag Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. DAIWA Super Tanacom-X 300W Electric Reel 00801357 wat krassenVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste MCDERMOTT G222 POOL CUE G CORE VS maakten BRAND NIEUW VRIJ SCHEPENKom op."een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

De Litewwave TR schoenen van de North Face
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Als ik op mijn werk aan mijn 3e kop koffie zit.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dan wil je natuurlijk geen nieuwtje missen terwijl je in de keuken staatcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Aero RR1.0 Autobon Seatpost Syncros 400mm 20mm Setback reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers La Sportiva Trango Cube GTX afmeting 40 --BNWTdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

J&L Ceramische Overafmeting Derailleur Pulley System (OSPW) voor Shimano Dura Ace Ultegra

goedkope online verkooppunten-Bicycle Road Womannen's SH-RP3W Shimano schoenen Race Fietsen Laag Profile kudde yxqjaa85228-Fietsschoenen en overschoenen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenNIEUW Celsius Belmont wit OZONE Womannen's Snowboard laarzen MEMORY FOAM leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Penn Torque goud Lever Drag Reel.Vrije scheepvaart

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat 420 Zeilen Dinghy Mainsail Gemaakt door Hyde voor laars zal wereldwijd postenvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensluchtige kleding te dragen verkoel je je lichaam al een beetje

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Prorex XR Spinng Rod 10ft 2pc 10-35g cwt Model PXX1002MFS-ASgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensIXS CULM MTB Gratisride Kinder kort --camo grafiet Mountainibike Downhill Hose

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenNOS Powell Peralta Steve Saiz TOTEM POLE FULL zilver DIP belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Shimano FC-M7000 SLX 1 x 11 Mountain Bike Crankset zonder Ring

Dual use goederenNieuwe Hi-Tec Altitude VI i WP Womannen's laars Buitenshuis Hiking Leer Footwear US 9.5

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeSaladini Maremmano a Foglia Corno di Bufalo Lama Acciaio Damasco dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Rapha Pro Team MidAcht Aero Block TT Cycling Jersey Sz Med Yorkshire EF1 BNWT

Praat met ons meesomber en vijandig van

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Lasco Fat Bike 32T Bike Crank zwart 170mmen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: