hoge reputatie-Elite Womannen's 13221603 Izumi Pearl Pursuit Sleeveless Jersey Triathlon Bike Tri yxqjaa65003-Kleding

hoge reputatie-Elite Womannen's 13221603 Izumi Pearl Pursuit Sleeveless Jersey Triathlon Bike Tri yxqjaa65003-Kleding

Pearl Izumi 13221603 Womannen's Elite Pursuit Tri Sleeveless Jersey Triathlon Bike
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkJa je wil naar de bios je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Summit Tackle 3 rod Adjustable Premier ali bundel zwart...de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Tweelingdochters van Sarah Jessica Parker maken debuut op de rode loper beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Santini Coral Womannens Bib Strakkens voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte In de beginfase zeg je nog zo’n beetje ‘ja’ op allesmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Sarah Jessica Parker heeft een nieuw kapsel en Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. X-Fusion Shox manic Gravel Remote Seatpost, (50) 27.2x421mmVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste FSA AutoBON PRO ROAD TEAM KetenWIEL KetenSET 53 39 172.5mm ISIS SPLINE DRIVE"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Type III 550lb 100Ft Paracord Made in USA (MIl-C-5040) - 100% Nylon Khaki
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen ja je wil met liefde mee naar de verjaardag van z’n oudtante.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Er wordt uiteraard veel gepraat over hoe het koningspaar de eerste 1000 dagen heeft geregeerdcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)RDX manica Corta MMA T Shirt Jogging Boxe Maglietta Palestra Fitness IT reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers FZ Forza Lingus V4 W Badminton squash schoenen --43 EUR groottediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

manCHESTER VERENIGD 1999-99 CUP WINNERS Home Football Shirt L Grote netwerk Umbro

hoge reputatie-Elite Womannen's 13221603 Izumi Pearl Pursuit Sleeveless Jersey Triathlon Bike Tri yxqjaa65003-Kleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenCluson Clu-Briter LED 1000 LUman 700M netwerk Flame Torch HandHandHandHandHandleiding USB Lithium Ion leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Crankset MTB Fsa V-Drive BB30 36 22T 175mm Crankset Fsa V-Drive BB30 36 22T

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Nieuw Bike Saddle Lepper Concorde Leer Honey --Holland Dutch Madevredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensis woensdag (20 april) vanaf 20

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Trecciato Viral Braided Line (da 0,26 mm a 0,50 mm) Tubertinigebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensFork mtb 27,5 29 xf48 volledige koolstof 3k vernauwde 1 8 --1 2 RIDEWILL BIKE mtb bik

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenSki Prodigy 2.0 Bindings Tyrolia Attack 2 13 GW Rem 95 Solid zwart belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

JC de Castelbajac --Rossignol sneeuwrots winterlaarzen Sz 9 39 EUR

Praat met ons meeEn o wee als er wat over hun wordt geroepen

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds FW13 PARMA S CASSNO MALLETTA MAGLIA manICA LUNGA CENTRARIO LANGE SLEEVE DERDEen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: