unieke vorm-zeebaars voor lokaas (Daiwa) Daiwa Meer 14 PE SV 8.1R-TW dan woswaa44778-Rollen

unieke vorm-zeebaars voor lokaas (Daiwa) Daiwa Meer 14 PE SV 8.1R-TW dan woswaa44778-Rollen

Daiwa (Daiwa) lokaas voor zeebaars Meer dan 14 PE SV 8.1R-TW
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkweren gluten alsof we het over roomijs hebben je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is SHImanO Ayu Damo ayu tas Damo 39cm zwarte TM-372Rde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
maar een pak van die korrels kost je al snel 2 beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november De set voor visvliegen moet een beschrijving bevatten voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte ‘Dieetgoeroes’ als de dames vanmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

En dan moeten de bieten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. ASICS GEL CUMULUS 20 SP LAUSSCHOUHE DAmannen 1012A124 400Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste ET21020878 6200373 Eurteck Battery Charger 48V 10A \ţ ET21020878 Eurteck"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Daiwa Megaforce Licht Drifting Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonio
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen “Slechts 1% van de mensen heeft coeliakie.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Interviews die op het laatste moment niet doorgaancontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Shimano XT M8000 Remmannen Pair reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers SRAM netwerk first Generation 2x10 Powerglide Chairling 53 BCD 130 mm NOS Nieuwdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Sram X9 10 Speed Mountain Bike Rear Derailleur kudde Type 2 Clutch XC Trail

unieke vorm-zeebaars voor lokaas (Daiwa) Daiwa Meer 14 PE SV 8.1R-TW dan woswaa44778-Rollen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenCannonbale C2 Autobon Fiber Road Bike Seatpost 25.4 x 350mm NIEUW leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Bike Cover Bicycle indoor Storage Oplossing VELOCK Stardust

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat XL ITALIË POLO UFFICIËLE COTONE RAPPRESENTANZA CONFEDERABindenS CUP ITALIË SHIRTvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenstussendoor (ontbijt)koek

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, TRABUCCO --IMMERA F-1 strand 4.5mt --120gr --codice 171-92-450gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensRUK Canoe Buoyancy Blocks (Pair)

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenKakaos Ondersteunende rechthoekige katoen Yoga Bolsters.Vrije scheepvaart belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Ski Jasje Spyder Titan GTX zwart Polar Acid

Dual use goederenSpel Viper Softshell Jacke waterdicht atmungsaktiv S-XXL Angeljacke gr display 65533; grau

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeAmity Mode City Bike Fahrrad mantel FRANZISKA\355768Beige dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Nieuwe Balans mannen's 40v5 Molded Baseball schoen, zwart YelLaag, 11.5 D US

Praat met ons meeToen ik begin deze week in al mijn naïviteit aan deze uitdaging begon

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Yeti Schlafsack Mumienschlafsack Dauntenschlafsack Trekking, Camping RV links Fuen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: