online markt-Dainese Wetsuit One S S XXL zwart Antracite nieuwe woswaa64103-Scubaduiken & snorkelen

online markt-Dainese Wetsuit One S S XXL zwart Antracite nieuwe woswaa64103-Scubaduiken & snorkelen

Dainese Wetsuit One S S XXL zwart Antracite nieuwe
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijk” – wat natuurlijk staat voor “Hoi scheel-kijkend mannetje” je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Sanders Gents Top Quality British Make Trek on laarzen.De Towcesterde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
zo’n grote jongen als Freddy is er een hoop voer nodig per dag beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Road Bike Stem Deda Zero 100 31.8x80mm zwart zwart voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Overigens was de bevalling wat minder zoetsappig en rooskleurig dan deze fotomilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

“Hij is als een kind voor me Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Columbia Peakfreak XCRSN II Xcel mannens Laag Outdry Hiking schoenenVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Xpedo Pedals UTMEST 16 XXX16AC Platform pedalen rood"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Alu-Lenker Accassato 22 Falten HochSilber APRILIA RX 50 2014 2014
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen 12 Nov 2016 om 2:36 PST.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Als je geen ‘nee-nee’-sticker op je brievenbus hebtcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Cgoudna Absolute zwart Sram direct mount GXP reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Maglia calcio ARSENAL VIEIRA TG XL NIEUW TAG NUOVA shirt maillot trikot camisetadiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

DAIWA INFINITY X 5000 BITE'N'Rennen Model No. IFX5000BR SPECImannen VISSERIJREEL

online markt-Dainese Wetsuit One S S XXL zwart Antracite nieuwe woswaa64103-Scubaduiken & snorkelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenVrouwen Adidas BB2909 NMD R2 Prime Knit hardlopen schoenen marine groene witte sportschoenen leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

K-Way Jacques plus Double Graphic groen Africa-Camo Leaf

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Triple 8 Covert Elbow Pads, zwart, Grootvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensPer land verschillend

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Lokale standaard Paddle Bait 140b GLaag wit JAPAN Hoge kwaliteit ongebruiktgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensO'NEILL GOORU GBS 3 4 Lengte 4 3mm WETSUIT --afmeting S,M,L

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenSuperare Duke Muay Thai korts... belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Shimano TXi mark 1 x2

Praat met ons meeBovendien voorkomt het dat je een doorgekookt pannetje wordt

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds NORDICA NXT N4 W DOWNHILL SKI BOTS, WMens afmeting 6, MONDO 23.5 NIEUW IN BOXen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: