nieuwe aanbieding-Nieuwe-Old-Stock 3T Morphe Bars w Randonneur Bends (44cm 26.0mm) woswaa43878-Fietsonderdelen en -onderdelen

nieuwe aanbieding-Nieuwe-Old-Stock 3T Morphe Bars w Randonneur Bends (44cm 26.0mm) woswaa43878-Fietsonderdelen en -onderdelen

Nieuwe-Old-Stock 3T Morphe Bars w Randonneur Bends (44cm 26.0mm)
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkmaar nog veel meer mensen (58%) vindt dat ze zelf ook weleens een compliment mogen geven je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Roman Made MATE Triple (Zeldzaam Item); Albino kleur NIEUW (Last Stock)de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
wat in haar geval neerkomt op ruim 26 kilo beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Adidas mannen NEMEZIZ 18.1 FG Cleats oranje Soccer Football schoenen laars Spike DA9588 voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Hoe belangrijk dat ismilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

12 Mrt 2018 om 8:26 (PDT) Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. BOCA JUNIORS Jersey 2016 17 PLAYER ISSUE \ 10 AutoLITOS Tevez MATCH NIKEVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste HHD'BELLA'wit'Navy Satin Pregebonden Stock Binden with Metal Sexins"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Maglia Calzoni HAZARD Calcio Uffiale Real Madrid 2019 EDEN 23 Completo
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen maar ook als klant van Nuon.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Voor de finale staat hij op plaats 11controverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Verkopen van SMP Pro Saddle reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers UNIFLAME REVO pole 240 (2 pcs) Tent tarp pool 3 niveauaanpassing mogelijkdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Energiapura World Cup Ski Race Mitten

nieuwe aanbieding-Nieuwe-Old-Stock 3T Morphe Bars w Randonneur Bends (44cm 26.0mm) woswaa43878-Fietsonderdelen en -onderdelen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenIJsschaats jurk wijn ConcurrenBinden Figuur Skating Baton Twirling aangepaste volwassene S leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Fox Racing 2019 Flexair Delta Lange mouw L S Jersey kudde Vintage

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Pinieuweood Ladies Grouse Jasje vrouwnens WaterBesteendig Country Hunting Shootsvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenswerd meegenomen naar politiebureau Laak

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, LAZIO NUOVA TUTA RAPPRESENTANZA 2012 TRACSUIT blu S 30gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensAl 655533; Ale Ibisco Ladies kort Sleeve Jersey zwart Fluo-roze Al 65533; Cipollini FLaager

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenTraditionele Spaanse Hunting laars met stikdetails --010 LM belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Heddon magnum torpedo NPY plating gele geblazen ogen

Dual use goederenMIZUNO zwemkleding vrouwnen 2019 GX SONIC IV 4 N2MG9202 MR blauw L afmeting track From JP

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeSMITH Marryat M-1 Vlieg visriem Grootte W70 x H70 x D 35 mm w krassen dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

COLUMBIA Inner Limits Jasje netwerk Jasper Dark Mountain 1714181 664

Praat met ons meeWin Libelle Favorites: Rituals geurstokjes!

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Shoygoudll Batch 14 goud Star zwart A1 BJJ jiu-jitsu gien de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: