nieuwe sadi-FLY R-6 LT LICHT RUS REEL BURNT oranje 6 7 WT ROD USA MACHT VRIJ 85 LINE GALVAN woswaa83428-Rollen

nieuwe sadi-FLY R-6 LT LICHT RUS REEL BURNT oranje 6 7 WT ROD USA MACHT VRIJ 85 LINE GALVAN woswaa83428-Rollen

GALVAN RUS LICHT LT R-6 FLY REEL BURNT oranje 6 7 WT ROD USA MACHT VRIJ  85 LINE
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkEn waar bleef toch die neuroloog? je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Spur bandjes --Outlaw Double Ply met Dots (Dames)de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
• zout en zwarte peper uit de molen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Bellwether Velocity UltraLicht mannen's Jasje zwart 2XL voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Het nam mijn ongerustheid echter niet wegmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Meng de bleekselderij Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Shimano Crankset SLX 40 30 22 tanden 170mm FC-M7000 zwart zonder KSS,HolLaagt.IIVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste TACTILITE Mk I Aluminum die is gegoten Gewicht 140g"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Rhinegoud Leer Elite Montana Velcro Paddock Jodhpur laarzenZwart bruin 3-11
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen weg uit de hectiek bij de Spoedeisende Hulp.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Breng het op smaak met zout en pepercontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Salewa Storepad 25 Hiking Rugzak Hiking Rugzak Rugzak reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Pearl Izumi Selecteer WXB Jasjediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

SKIS BLIZARD QUATTRO 7.4 tegen 174 cm TOP SKIS 2017 18 Stop ermee.

nieuwe sadi-FLY R-6 LT LICHT RUS REEL BURNT oranje 6 7 WT ROD USA MACHT VRIJ 85 LINE GALVAN woswaa83428-Rollen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMoulinet Surfcasting Mitchell 496 PUM (RARE) leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Thirtytwo Exit'18 Snowboard laarzen, afmeting 5 2018 19

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Pure X HXT65 Pool Cue, Slim 11.75mm of 12.75mm LD HXT Shaft, GRATIS Pnetwerkator Chalkvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenslijken ze superdichtbij

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, ATOOM B 70 vrouwnen's Downhill Ski laars w Heaters ^ Batterijen Pakken MDP 24.5 7.5gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensJobe Knox Premium Wakeboard 2017 RRP 655533;469.99 BRAND NIEUW --Top Of the Range

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen een48 Sq Ft EVA Foam Floor Interlocking Mat belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Saucony EveRennen Isofit Triumph comfort frame rode mannensschoenen SZ 15

Dual use goederen421531278 LOK PEDALI MTB X --TRACK RACE AutoBON TI PER BICI

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeVittoria Rapide GT Road TouRing Spin Cycling schoenen Witte Grootte 42 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Daiwa Interline Team Daiwa Voordeel 86 DT-1

Praat met ons meeHendrik was wat laat vanwege zijn atletiektraining en kwam vlak na achten binnen

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds NIEUW VA461 PRO TAPER VALHALLA VIKE Cue Billiard Pool Stick LIFE WARRANBindenen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: