bekend vuur-WINTER PANT FILmanT STC PANTERPANTERPANTALEN HOF FEMME 174973 55146 DIADORA woswaa63203-Fitnesskleding

bekend vuur-WINTER PANT FILmanT STC PANTERPANTERPANTALEN HOF FEMME 174973 55146 DIADORA woswaa63203-Fitnesskleding

DIADORA STC FILmanT PANT WINTER PANTERPANTERPANTALEN HOF FEMME 174973 55146
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijksoms iets té enthousiast je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is HURACAAN WEG SOCCER JERSEY 2018-2019 netwerk DAMONTEde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Wil je graag helemaal stressvrij op vakantie? beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Scott Bicycle Saddle Syncros FL1.0 Autobon Sl voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Van puur tot wit en van tiramisu tot karamel-zeezoutmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Minirokjes en je roes uitslapen tot diep in de middag bijvoorbeeld Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Nieuwe Jackson Ultima Apex Synchro TB110 Figuur Skating BladesVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Nos Cambio Campagnolo overwinning 2e Pat achterontspel Masi Colnago"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

EMPORIO ARmanI 7 EA7 TRAIN CORE Capuchon FELPA man 6GPM96 1200
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Alle paaseitjes zijn eerlijk geproefd en beoordeeld.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Geld is niet de sleutel tot gelukcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Brogini Buxton Sub-zero vrouwnens laarzen Paddock... zwart All afmetings reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers SRAM Eagle 12 Speed XG-1295 10 50T X-DOME MTB Cyclocross Road zwartdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Suedwind laarzen Legacy Back Zip Lace zwart Riding laarzen Leer Premium

bekend vuur-WINTER PANT FILmanT STC PANTERPANTERPANTALEN HOF FEMME 174973 55146 DIADORA woswaa63203-Fitnesskleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenEXUSTAR Bicycle Mountain of Road Cycling Pedal schoenen mannens SZ 7 BRAND Nieuw zilver leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Pantogola d 655533;65533;goud Soccer Cleats mannens 43

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Nieuwe Adidas man voetbalschoenen NEMEZIZ TANGO 18.3 TF DB2210vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensHaal nooit Ikea-meubels uit elkaar om ze vervolgens weer in elkaar te zetten

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Kerrits Powerstretch Pocket Strappe II Fullseat-M-Hickorygebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensThe North Face Impendor Cgebreide vrouwnens Jasje Coat

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen een2-Raam-Campingzelt f 55555333;4 Personeel Zelt Familienzelt Camping Zelte Schlafzelt Neu belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Horze Pippa vrouwnen's Raglan Puffy Jasje

Praat met ons meedoe er de tijm bij en dek af

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds DAIWA 17 Theorie 2508PE-H Spinning reel 071en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: