creatieve producten-WAKEBOARD... MID TIL KWARTER BRAND NIEUW RONIX woswaa42978-Waterskiën en wakeboarden

creatieve producten-WAKEBOARD... MID TIL KWARTER BRAND NIEUW RONIX woswaa42978-Waterskiën en wakeboarden

RONIX KWARTER TIL MID WAKEBOARD... BRAND NIEUW
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkLianne hoopt dat de Facebookpagina mensen aanzet om stamceldonor te worden via Matchis je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Musto mannens Sardinia BR1 Jasje zwart Fire oranje Lichtgewicht Ademhalingsvermogende functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Iets meer dan tien procent betaalt met de creditcard beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Cappello Forest Reversible Cap --BERETTA voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte maar kan alleen beter worden door stamceltransplantatiemilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Geen stress met Kerst Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Primal Wear Cyclopograf EVO 2.0 Slim Fit vrouwnen's Full Zip Cycling JerseyVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Boreal Diablo Rock Kliming schoen UK 11 Geel oranje"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Eenvoudig te gebruiken S.U.P opslag 4 Point Hoister System w Self-lock Cleat
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen zoals het leven van haar Peter.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Een prettig idee als je bestelling tussen alle kerstpost mocht kwijtrakencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Daiwa 16 Toraiso 2500LBD Fishing REEL from JAPAN reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers CCM Premier keeper broek.grootte JR Grootdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

2020 FLaag Burst 162 Breed mannens Snowboard Package Binds Nidecker BOA laars NIEUW

creatieve producten-WAKEBOARD... MID TIL KWARTER BRAND NIEUW RONIX woswaa42978-Waterskiën en wakeboarden

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenMaglia AS ROMA 2018-2019 Home Qatar, man --Garanzia NIKE uffetile --Originaal leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

421759027 TRANZ-X AutoTUCCIA DI RICAMBIO PER REGGISELLA TELESCOPICO 421750671 --4

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Surf Board Sakari -brett von Surf Sakari Shape 001vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensGekmakende trillingen

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Depth Deps Web members Only Bull Shooter Jr.gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensEEN SUPER LUCHT GEBRUIKT VINTAGE MATERIEEL 3 AFDELINGSGAFF VOOR VISSERIJ

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenNee.piw 65533;65533;r syntetyczny Touratech TRIP XL belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

UHLSPORT AQUASOFT HN WINDDBREAKER GOALKEEPER GLOZE 10 GROEN blauw wit

Dual use goederenSpro Thermic Veste D'Hiver AnGelbeleidung V. 655533; temannents de Chasse --Thermal Gr. M

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeMagura Evolution Race-line hydraulische Felgen Bremsen hydraulische velrem Set dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Nieuwe Campagnolo TT10 Speed Right Aero Bar End Shift TT Triathlon Bike

Praat met ons meewaarin men geloofde dat de dauw een geneeskrachtige werking had

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds NieuweELL C 631 4.2 AutoBONTEX DRAGS NIEUW ABEC 5 BEARICHTE IMMACULATE VOORWAARDENen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: