echt belangrijk-O'Neal FLaag Knie Protektor IPX Enduro Mountain Bike Fahrrad Downhill MTB DH. woswaa62303-Kleding

echt belangrijk-O'Neal FLaag Knie Protektor IPX Enduro Mountain Bike Fahrrad Downhill MTB DH. woswaa62303-Kleding

O'Neal FLaag Knie Protektor IPX Enduro Mountain Bike Fahrrad Downhill MTB DH.
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkHet resultaat? Check bovenstaande vlog! je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Winmau Blade 5 Dart Board en Xtreme Surround Games Funde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Ik kon niet meer stoppen met huilen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november MICHE KASSETTE PRIMATO LICHT 11 SPEED CAMPAGNOLO 16-27 Silber voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Dat vrouwen minder bewegen dan mannenmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Door met mijn omgeving te delen hoe ik mij voel Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Rio Skagit Mow iMow Tip Kits voor Salmon Skagit Fly Lines met portefeuille 6 OpBindensVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste DAIWA34 Dertig Vier Zelogura dubbele handvat in plaats daarvan Knobset licht gewicht"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

AL 360 Boma Autobonio Slim Ergotrigonomics Windsurf 2020
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen “Ze houden juist minder tijd over om te trainen.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar erover praten helptcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Le Chameau Country Fouree Ladies zwart Wellington laarzen reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Sierra Designs Zomer Moon 3 Tent 3-Persoon 3-Seizoendiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

JCB nieuweBURY Quilted Navy blauw Jasje Corduroy Collar Chelsea Hunting Shooting

echt belangrijk-O'Neal FLaag Knie Protektor IPX Enduro Mountain Bike Fahrrad Downhill MTB DH. woswaa62303-Kleding

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenDeps Bull Shooter 160F Floating Lure 160mm 3.5 oz 14 (7141) leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

K2 vrouwnen's Skis Burnin Luv 74 zwart Marker ER3 10.0 Compact Qiukclik

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat St. 65533;;bben 1170 Dynamic Jurkage Spurs 35mmvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensMaar wat gebeurt er dan eigenlijk precies?

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, PureX Technology --HXTS --Sneaky Pete --12.75mm --GRATIS JT.Cappen en Tip-gereedschapgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensNieuwe Jet Pilot Chamber Elite 3 2 mannens Full Suit Surfing Wakebard Wetsuit Ret 320

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenArcteryx Procline Autobon Lite Ski MountaineRing laars, grootte 28.5 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

MERELL ZAPATILLA TREKKEN HOMBRE FORSTBOUND WP

Praat met ons meebovenaan bij je zakken

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds SCUBA OCTOPOUS REGULATOR, US DIVERORDENAAR VOLLEDIGen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: