uniek ontwerp-Marquis alnwick Hardy vintage originele goede 10 forel fly vissers spoel spoel V woswaa42078-Vintage vissen

uniek ontwerp-Marquis alnwick Hardy vintage originele goede 10 forel fly vissers spoel spoel V woswaa42078-Vintage vissen

V goede originele vintage Hardy alnwick Marquis 10 forel fly vissers spoel spoel
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkDe eerste beelden van hun huwelijk zie je hier je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is BETROKKEN DOMINA VROUWEN'S PRESTABindenVE VRIJHEID TOERISICHTING VAN A T SKI laarsENde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
kan echter leiden tot overgewicht beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Blizzard RC Ti 172cm Ski's TCX 12 Bindingen voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Ze zien er dolgelukkig uitmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Ze zagen dat voor ieder uur dat de deelnemers later naar bed gingen Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Overmont Sleeping Pad Inflatable Extra Thickness Camping Tent Mattress Pad WaterVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Fusion klim Streak Racer Full Body Paded Zipline H Stijl Harness blauw afmeting M-L"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Hutch gt Robinson vdc Old School BMX Pedals RARE wellgo's
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen De man van Belle wordt verdacht van medeplichtigheid bij een juwelenroof in Noordwijk.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Oud-politicus en leider van een adviescommissie over obesitas Paul Rosenmöller herkent het welcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Cavallo mannen's Jasje Glenn. Cavashell. reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Shimano MTB-Radschuhe SH-M089WE NEU Triathlonbeladen MTB Triathlondiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Lake CX 238 Road schoenen --zwart zwart 45.5

uniek ontwerp-Marquis alnwick Hardy vintage originele goede 10 forel fly vissers spoel spoel V woswaa42078-Vintage vissen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenRegulary Big Agnes Betty SL Sleeping Zak 27 Degree Synthetic --vrouwnen's leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Seac Wetsuit Warmflex Plus Lady 5mm

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Bontrager RL Road vrouwnens schoen wit US 6.5 --EU 38 Autobon Cycling schoenenvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensLibelle heeft weer een mooie aanbieding voor je

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, ROCKBROS Bike Rollers Vouwbare Indo Cycling Bicycle Trainer MTB Road...gebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensHead Cube 3 12 W Ski schoen Ladies Heat Fit Inner zwart Transparant Anthracite S-N

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAlu-Lenker Accosato 22 Falten Sie hoch schwarz HONDA XL 200 belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

TRIKOT NBA AUTHENTICS --STEPHEN CURRY 355; 30 --M --goudEN STATE WARRIORS --NEU

Dual use goederenCervelo S Series Dual Position Autobon Seat Post NIEUW

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeCOLUMBIA Inner Limites Jasje Super blauw Autobon RO1036 439 dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

SHIR manCHESTER VERENIGD 2007-2008 RONALDO PORTUGALE VOORZITTER JERSEY

Praat met ons meeInterviews Archieven - Page 31 of 42 - Libelle

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds 4x Wasserkanister faltbar 14l Camping Wasser Kanister Trinkawassernister Hahnen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: