verschillende grootte-cm, 100 Laagride Snowboard, Kinds, allerneueste Saison 2019 20 RIDE woswaa21853-Skiën en snowboarden

verschillende grootte-cm, 100 Laagride Snowboard, Kinds, allerneueste Saison 2019 20 RIDE woswaa21853-Skiën en snowboarden

RIDE Snowboard, Laagride 100 cm, Kinds, allerneueste Saison 2019 20
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkLiever voor jezelf zijn je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Shimano FC-M7000-11-1 SLX Crankset Front Ketenwhiel 11 Speed HolLaagtech IIde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Weegschaal: Party hardy beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Nieuw nationaal voetbalteam Sport Macron Kostuumplex 2 stukken voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte 000 likes en de reacties zijn grotendeels lovendmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

maar jij hebt zin om te feesten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. CAMPAGNOLO CENTAUR AutoBON CRANKSET 53 39Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Set Snow Suit Skiing vrouw Jasje 2 stuks Windproof Ski Suit Set CMSW08 P"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Lake CX 238 Road schoenen --zwart zwart 43
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Bekend Nederland staat stil bij overlijden Aart.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Iemand moet de bruid zijn die besluit hun geliefden mee te nemen naar de andere kant van de wereldcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Volkl Team Plaid Combi 6-9R Tennis Racquet Zak reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers DIY CNC Aluminium Soft Plastic Lure Bait Tube Mold C641 3 Cavity 3.8 blad 655533; 97 mmdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

La Sportiva Mythos 230 Terra Climbing schoenen, Kletterschuh Gr. 41

verschillende grootte-cm, 100 Laagride Snowboard, Kinds, allerneueste Saison 2019 20 RIDE woswaa21853-Skiën en snowboarden

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenKrijger Alpha Dx pro Junior leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Bunker Reyes Supreme V3 Paintball Battlepack 4 5 (SherHout)

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat CMP Windbreaker Transitional Jasje blau Functionele Jasje Hood CliMaprotectvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensJe bent dol op de kleur wit en dit is duidelijk terug te zien in de decoratie

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, NIEUW Snugpak Sleeka Olive Salpettes XL SLEEKA OLIVE XLgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensAutotuccia Ricambio Olio Rock Shox LYRIK Mission Control

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenSPIUK Chaqueta Elite Plus Hombre BLK YELLaag CHEPLN16 mannen disposito 65533;'s Clothing Jasjes belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Sunline P.E. Line X8 Ultra Jigger 300m P.E 1.2 20LB (2926)

Praat met ons meeEen zelf geïmproviseerde “kapel” is de perfecte setting voor jullie ceremonie

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds BOXeVA25 Colmic Box Eva Kit porta pastura Bacinella setaccio e supporto PPen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: