meer betaalbaar-14x30 Canopy Shade Tent Auto Boat Sports Fittings (connectoren) Only, Solid Steel woswaa86128-Tenten en luifels

meer betaalbaar-14x30 Canopy Shade Tent Auto Boat Sports Fittings (connectoren) Only, Solid Steel woswaa86128-Tenten en luifels

14x30 Canopy Shade Tent Auto Boat Sports Fittings (connectoren) Only, Solid Steel
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkwas de belangrijke boodschap van William je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Trakker Defy Autop Rod All afmetings Autop Fishing Rod NIEUWde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
push-ups en buikspieroefeningen beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november 19 Conquest van Calcutta Dc 201 Linker Handleiding voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte “Niemand hoort gepest te worden door zijn of haar geaardheid”militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Hardlopen komt ook voor in de training Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Alpina Granby Hm Multigekleurde T07111 Ski Goggles Unisex Multikleurige AlpinaVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Salewa Ortles 2 W s dst Reg Pant W 3861 27182 3861 vrouwnen's Mountain Clothing"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

J&L Titanium zwart 25.4mm M-TYPE H-TYPE Riser Handle Bar passen Brompton
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen ” Nadat de prins de negen mensen had ontmoet.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Maar de trainers proberen ook het plezier in het sporten te vergrotencontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)2019 Billabong mannens 4 3mm Furnace Kohlestoff Comp Chest Zip Wetpak Zwarte Fade reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Guarda Stelo Per R96 T95mm 95mmdiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Altura Nevis III WaterBesteendig Windproof MTB Bike Cycle Jasje netwerk Groot

meer betaalbaar-14x30 Canopy Shade Tent Auto Boat Sports Fittings (connectoren) Only, Solid Steel woswaa86128-Tenten en luifels

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenSavage Gear Pesca Watschuhe 355; Savage sneaker Wadding SAutope Erl 41 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

5.11 Stryke TDU Pants Army Patrol Troepen Militaire Combat mannens Autogos Khaki

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat PRO SERIES POOL CUE CASE PRO36 3X6 BRAND NIEUW VRIJ SCHEPEN GRATIS LE PRO TIP BONUSvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensOnder andere Bootcamp Nederland en The Bootcamp Club organiseren deze trainingen in de natuur

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Gilet de chasse Active Hunt EVO... BERETTAgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensLeki Micro RCM Autobon UltraLicht Trail hardlopen Poles, 120cm Zwart

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenShimano 09 Twin power Mg magnesium dubbele handvat 38mm aangepaste handgreep belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Nieuwe Balans Lage-Cut 4040 Metaal Baseball Cleats (MB4040CR) - Rood wit

Dual use goederenTiger Emerald Pool Cue Tip 14mm Gelamineerd (12 Tips) w GRATIS scheepvaart

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeDeuter Aviant Voyager 60 10 SL vrouwnens Rugzak dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Hope Crankset w Double Spider 175mm Arms 30mm Axle 172mm 100mm Tools purper

Praat met ons meemaar daar is normaal gesproken altijd een ander lid van de koninklijke familie bij

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Musto vrouwnens MPX Gore-Tex Pro Offshore Jasje 2019 --Platinumen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: