nieuwste stijl-Pack Modular --TT Tiger 45 Plus --zwart --Einsatzruck --Molle Tasmanian woswaa85228-Wandelen Rugzakken en tassen

nieuwste stijl-Pack Modular --TT Tiger 45 Plus --zwart --Einsatzruck --Molle Tasmanian woswaa85228-Wandelen Rugzakken en tassen

Tasmanian Tiger --TT Modular Pack 45 Plus --zwart --Einsatzruck --Molle
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkBelangrijk: let op deze 6 dingen nu er deze wee je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is 2019-20 Liverpool Salah Jersey afmeting Lde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
Zorg ’s ochtends voor zo veel mogelijk daglicht beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november ADIDAS PRESTABindenS SPRingBLADE W LAUFSchuHE LUCHTIGE SPORTCHE grau voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte Daarom heb jij last van een ochtendhumeur (en anderen niet)militaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

Leg ’s avonds alles klaar voor de volgende dag Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Merrell Moab 2 Ventilator mannens Hiking schoenenVanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Orvis Battenkoll V Spey Disc Drag Fly Reel... Gratis Shipping."een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Schockem.hle Sports vrouwnen's Softshell Jasje Shelby Style
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Als ik op mijn werk aan mijn 3e kop koffie zit.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dan wil je natuurlijk geen nieuwtje missen terwijl je in de keuken staatcontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)HYLOK WEBARE BIKE D-LOCK 13mm Steel Shackle, Nylon Outer Shell, 3-Keys CYAN reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers River Country Products Trekker Tent 2.2, Two Person Trekking Pole Rugzaking Tediepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Musto Classic Button Down Shirt --Field Check Royal blauw

nieuwste stijl-Pack Modular --TT Tiger 45 Plus --zwart --Einsatzruck --Molle Tasmanian woswaa85228-Wandelen Rugzakken en tassen

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenAsics SAutope hardlopen man --Gel Kayano 24 --T749N leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

La Sportiva Nucleo GTX Mountain laars voor Fast Hiking en Gore Tex Protection

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Jacoby Edge Laminat Break Cue --bruin Stain Maple --13.5mm GRATIS US Shippingvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapensluchtige kleding te dragen verkoel je je lichaam al een beetje

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Bluza adidas Tiro 17 Hoody AY2958 czarny Sgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapens101912 597951 blauer 1153 man wit 101912

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenTG XS ALS ROMA KAPPA TUTA RAPPESENTANZA TRACSUIT MICROFIFRA SUIT zwart belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

Vintage CINELLI 1A panto CASATI 100mm STEM, Oval Logo.diameter van de 26cm klem.

Dual use goederenCannon Club Snooker Cues --Pack of 5 Cues

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeWijze Blast-Off Standard Pro Casting Seat.Gratis leveRing dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

SRAM netwerk zwart Edition 10 Spd 11-26 Cassette OG 1090 CNC OpenGlide Cycling Road

Praat met ons meesomber en vijandig van

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Giro Methode Multigekleurde T06572 Ski Goggles Unisex Multikleurig, SkiGogglesen de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: