behendigheid-schoenen Spike Soccer Football MIZUNO REBULA V1 P1GA1971 oranje US10.5(28.5cm) 2 rvdjaa44778-Voetbal

behendigheid-schoenen Spike Soccer Football MIZUNO REBULA V1 P1GA1971 oranje US10.5(28.5cm) 2 rvdjaa44778-Voetbal

MIZUNO Football Soccer Spike schoenen REBULA 2 V1 P1GA1971 oranje US10.5(28.5cm)
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkweren gluten alsof we het over roomijs hebben je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is FLaag Bindings Fuse Hybrid zilver Bindings Snowboard AI19de functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
maar een pak van die korrels kost je al snel 2 beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Montane Womannen's Prismatic Primaloft geïsoleerd jasje SALES SAMPE voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte ‘Dieetgoeroes’ als de dames vanmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

En dan moeten de bieten Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. Nieuw AcBinden Khrome Pool Cue Model KRM04Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste ZANLURE Fly Tyng Kit Fly Tying Vise Fly Tying Tool Tyng Wire Pluiers Vissen Se"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

SET VAN 3 GRATIS SPIRIT CTX 12FT 3.5LB SU 50MM RUIMTE KARTRODS
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen “Slechts 1% van de mensen heeft coeliakie.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Interviews die op het laatste moment niet doorgaancontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)NFL nieuwe YORK JETS Football Biljard Pool Cue Stick &B Gratis Reflee 8 Ball NIEUW reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Eccotemp CE-L10 Draagbare Waterverwarming w EccoFlo 12V Pump en Strainer 37 mbardiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

NWT Coeur Sport Heart Courage Triathlon Lange mouw Cycling Jersey S S

behendigheid-schoenen Spike Soccer Football MIZUNO REBULA V1 P1GA1971 oranje US10.5(28.5cm) 2 rvdjaa44778-Voetbal

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessenAQUaGLIDE MALIBU AQUAAutoK Fun Bouncer Zwembad Platform Slide Tube nieuwe 58-5814018 leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Pearl Izumi Womannen's Elite Road v5 Boa Autobon Cycling Road schoenen wit zwart 41

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat Gregory Amber 44 Litre DayPack BackPack for Lichtvredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

Vuurwapenstussendoor (ontbijt)koek

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, 1380 TG.L NAPOLI MALLIA MALLETTA manICA LUNGA L S ISSUE JERSEY SHIRTgebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapensGebruikte Megabas Destroyer HT1000X F5-62X Met S gietstok FS US Japan 38

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenYogi ^ Yogini TPE Yogamat rot --1000 g; 63x183x0.5 cm belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

SRAM netwerk eTap Hydraulische HRD Discremremremming Shift Lever Caliper slang.Links voorkant

Dual use goederenItaliaca Lo Sbirulino Bolo Canna da Pesca in Mare Lago Fiume Autobonio

Om te voorkomen dat nucleaire, chemische en biologische producten in de verkeerde handen terecht komen, wordt de handel in die zogenaamdeAsics Womannens Gel Accit 6 Ladies hardlopen schoenen dual-use producten gecontroleerd op basis van internationale afspraken.

Seac Riese 8.5 Mm zwart T65691 Wet pakken Unisex zwart, Wet pakken SEAC, duik

Praat met ons meeToen ik begin deze week in al mijn naïviteit aan deze uitdaging begon

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds NIEUW 2020 FOX 36 Performance Elite Fork 29 Boost FIT GRIP2en de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: