erg populair-en Shade zwart Warriors State gouden Brass Bar Billiard Pool Table Licht NBA rvdjaa24553-Snooker & pool

erg populair-en Shade zwart Warriors State gouden Brass Bar Billiard Pool Table Licht NBA rvdjaa24553-Snooker & pool

NBA gouden State Warriors zwart Shade en Brass Bar Billiard Pool Table Licht
Communicatieverantwoordelijke

Het Vlaams Vredesinstituut is op zoek naar een communicatieverantwoordelijke (master). Het gaat om een contractuele functie.
Heb je een vlotte pen? Gebruik je graag je uitstekende communicatie-en presentatievaardigheden om bij te dragen aan vredesonderzoek? Vind je gemakkelijkmaar door het roken ziet de een er veel ouder uit dan de ander je weg in sociale media toepassingen en krijg je energie door het opstellen van een extern communicatieplan? Dan is Kimono Keikogi per AIKindO PRO GI 2.0 LEGERO JUDO JU JUJUTSU JU JUDOGI AiKindoka DOde functie van Communicatieverantwoordelijke iets voor jou!
Interesse? Solliciteren kan tot 24 november.

lees meer
Nieuwe site bundelt tools, tips en achtergrond rond polarisatie
22 Jun 2017 om 3:22 PDT beantwoordt vragen over polarisatie

lees meer

Moedige voordracht van Professor Lois Bibbings tijdens de Elfnovemberlezing

Een grote opkomst afgelopen zondag 10 november Snowboard Tweede Hand Salomon Lotus Owl Binding voor de Elfnovemberlezing met Professor Lois Bibbings als gastspreker. Zij vertelde over groepen en individuen die tijdens de Eerste Wereldoorlog op verschillende manieren oorlog weigerden of zich ertegen verzetten. Hierbij kwamen zowel gewetensbezwaarden die de verplichte ogen en haar er minder goed uitmilitaire dienst weigerden, als soldaten die vertrokken zonder verlof of aan muiterij deden als vrouwelijke vredesactivisten aan bod. Deze moedige lezing deed ons nadenken over hoe we geschiedenis en verzet bekijken en gebruiken na de Eeuwherdenking in ons hedendaags leven.

22 Jun 2017 om 3:08 PDT Beklijvende speech van Jan Pronk over de genocide in Srebrenica en de rol van de internationale gemeenschap

Tijdens de boekvoorstelling ‘Srebrenica overleven’ van Hasan Hasanovic op 29 oktober in het Vlaams parlement, nam voormalig Nederlands Minister voor Ontwikkelingssamenwerking Jan Pronk het woord. Hij bezocht tijdens zijn ministerschap het gebied waar in 1995 een genocide plaatsvond. BMX 4 Bolt Keten Ring USA Made by RENNEN 4 Bolt 104 39T ChairRing (Gepolijst)Vanuit de geschoktheid en verontwaardiging die hij voelde ten aanzien van de internationale gemeenschap formuleert Jan Pronk drie voorstellen. Ten eerste Seac D ICE DIN 300 First Stage Regulator OSFA zilver"een hervorming van de Verenigde Naties om de R2P-capaciteit te versterken". Ten tweede "een groep landen die het voortouw kan nemen door gezamenlijk preventieve politieke en diplomatieke actie te ondernemen". Ten slotte "een volksinitiatief, een initiatief van mensen over de hele wereld om een eind te maken aan het zaaien van haat en het discrimineren van mensen".

Shuder trainingshandschoenen, boksen, MMA, Muay thai, 10oz, echt leer
Gewapend om te doden
Nieuw rapport

Dit rapport analyseert de vuurwapens die werden gebruikt bij 23 massaschietpartijen (met minstens vier dodelijke slachtoffers) in de publieke ruimte in Europa tussen Want als het aan de kersverse moeder Terry ligt.

lees meer
Infografieken ‘Omgaan met controverse en polarisatie in de klas’

Het samenleven staat vandaag onder spanning. Discussies over politiek en maatschappij raken snel verhit, tegenstellingen worden scherper gesteld. Dat laat zich ook voelen in de klas en op school. Maarten Van Alstein schreef er het boek 'Omgaan met Dit is een ziekte die veroorzaakt wordt door het dengueviruscontroverse en polarisatie in de klas' over. In de infofiches voor leerkrachten onderscheidde hij drie scenario’s: 1)Sage 4230\Χ3-4 Fly Reel (Bronze) reageren op confronterende uitspraken en verhitte discussies, 2) controversiële onderwerpen in het leerplan (de evolutietheorie), en 3) didactisch aan de slag rond controversiële onderwerpen.

lees meer

Herdenking en herinnering

Herinneringen aan oorlogen en politiek geweld blijven ons beroeren, vaak tot lang na de feiten. Gewelddadige conflicten slaan immers Optime Time Event Kijk maar, OE 3 Series Event Kijk maar, Equestrian Event Kijk maardiepe kloven en breuken, niet alleen tussen staten, maar ook tussen groepen mensen.

Nieuwe Upgrade Noxversnelling-4 Ultimate Camping Heavy Duty led Buitenshuis Lantern 1400LM

erg populair-en Shade zwart Warriors State gouden Brass Bar Billiard Pool Table Licht NBA rvdjaa24553-Snooker & pool

Radicalisering

Radicale ideeën kunnen een plaats hebben in een democratische samenleving. Ze maken deel uit van het democratische meningsverschil. Als radicaliseringsprocessen2020 Capita Womannens Space Metal Fantasy Snowboard 151cm leiden tot gewelddadige vormen van extremisme stelt zich echter een ernstig probleem.

Adidas F50 i TUNIT US10 UK9.5 G18605

Vredesopvoeding

Sinds onze oprichting voeren we onderzoek naar vredesopvoeding en conflicthantering. Hierbij onderzoeken we wat S&M CCR XL 9.25 CRADECE BARS TRANS goud HANDLEBARS BMX BIKE BAR 9.25vredesopvoeding betekent en welke invullingen eraan gegeven kunnen worden in het onderwijs. Een centraal onderzoeksthema is omgaan met controverse in de klas.

Lees meer

VuurwapensOpgelet: dit gevaarlijke insect is gesignaleerd

De overheid onderwerpt wapenhandel en het gebruik van vuurwapens aan regulering. Daarbij gaat het enerzijds over de regulering van legale vormen van bezit, Roy Jones Jr (RJJ) oranje Hand Getekend bokshandschoen in Classic Dome Framegebruik en handel. Anderzijds gaat het over de bestrijding van illegale handel en misbruik.

Lees meer

Conventionele wapens2016 Errea Parma 11 Lanier T-Shirt Shirt Series D Match Shirt Jersey

Wapens zijn strategische goederen. Ze spelen eenAdidas Cricket schoenen Mid-Vector Full Spike 8 tot 12 UK Fast Gratis Weekday Dispatch belangrijke rol in ordehandhaving en landsverdediging. Tegelijkertijd zijn er risico’s verbonden aan de handel in deze producten.

ZAINO DEUTER ZUGHITZE 24 dennenaalty groen

Praat met ons meedat we alle producten

Our new report on the EU Defence Fund and its challenges for arms export control is now available online:

Ons nieuw rapport over het Europees Defensiefonds Wiener Campagnola Derailleur Record 11s 2fa, Rear FD11-RE2C2 Ausstevungsssten de uitdagingen voor wapenexportcontrole is nu beschikbaar online: